Yavru kedi otomobilde sıkıştı

ASAYİŞ 11.06.2016 - 06:35, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Yavru kedi otomobilde sıkıştı

Denizli Çardak İlçesinde otomobilin motor aksamına sıkışan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli Çardak İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde 48 PG 800 plakalı otomobilin sürücüsü motor aksamından kedi sesini duyunca kaputu açarak kontrol etti. Otomobilin motor aksamına sıkışan kediyi gören sürücü sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Çardak İtfaiye Şube ekipleri uzun süre uğraştan sonra yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardı. Vatandaşlar araçlarına binerken artık dikkatli davranıyor. Son zamanlarda araç içerisine giren yılanlardan sonra şimdide kedi vakaları gündeme geldi. Yılanların ve kedilerin neden araçları tercih ettikleri ise merak konusu oldu.
Denizli Çardak İlçesinde otomobilin motor aksamına sıkışan yavru kedi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Denizli Çardak İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde 48 PG 800 plakalı otomobilin sürücüsü motor aksamından kedi sesini duyunca kaputu açarak kontrol etti. Otomobilin motor aksamına sıkışan kediyi gören sürücü sıkıştığı yerden çıkarmaya çalışsa da başarılı olamadı. Bunun üzerine itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Çardak İtfaiye Şube ekipleri uzun süre uğraştan sonra yavru kediyi sıkıştığı yerden kurtardı.

Vatandaşlar araçlarına binerken artık dikkatli davranıyor. Son zamanlarda araç içerisine giren yılanlardan sonra şimdide kedi vakaları gündeme geldi. Yılanların ve kedilerin neden araçları tercih ettikleri ise merak konusu oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.