Ramazan davulcusunu vurdular

ASAYİŞ 14.06.2016 - 10:54, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Ramazan davulcusunu vurdular

Denizli'de Acıpayam ilçesinde Ramazan davulcusunu sahur vaktinde av tüfeği ile vurdular.

Denizli Acıpayam ilçesinde sahurda vatandaşları uyandırmak için davul çalan kişiyi av tüfeği ile vurdular. Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Yazır Mahallesinde Ali Ü. sahurda vatandaşları uyandırmak üzere davul çalmaya başladı. Mahallenin tüm sokaklarını dolaşan ve davul çalarak mahalle sakinlerini uyandıran Ali Ü. Sahur vaktinin gelmesi üzerine görevini tamamladı ve evinin yoluna koyuldu. Evine yaklaşan Ali Ü. yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir evin köşesinden iddiaya göre kadın giyimli bir kişi tarafından av tüfeği ile ateş edildi. Silah seslerini duyan sokak sakinleri ne olup bittiğini anlamak üzere yola çıktığında ramazan davulcusu Ali Ü.’ye yerde yaralı halde buldu. Vatandaşların haber vermesi üzerine ambulans ve jandarma kısa sürede olay yerine geldi. Ambulans yaralı Ali Ü.’ye Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Ramazan Davulcusu Ali Ü.’nün bekar olduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.
Denizli'de Acıpayam ilçesinde Ramazan davulcusunu sahur vaktinde av tüfeği ile vurdular.

Denizli Acıpayam ilçesinde sahurda vatandaşları uyandırmak için davul çalan kişiyi av tüfeği ile vurdular.

Edinilen bilgilere göre, Acıpayam Yazır Mahallesinde Ali Ü. sahurda vatandaşları uyandırmak üzere davul çalmaya başladı.

Mahallenin tüm sokaklarını dolaşan ve davul çalarak mahalle sakinlerini uyandıran Ali Ü. Sahur vaktinin gelmesi üzerine görevini tamamladı ve evinin yoluna koyuldu.

Evine yaklaşan Ali Ü. yaklaşık 50 metre uzaklıkta bir evin köşesinden iddiaya göre kadın giyimli bir kişi tarafından av tüfeği ile ateş edildi.

Silah seslerini duyan sokak sakinleri ne olup bittiğini anlamak üzere yola çıktığında ramazan davulcusu Ali Ü.’ye yerde yaralı halde buldu.

Vatandaşların haber vermesi üzerine ambulans ve jandarma kısa sürede olay yerine geldi.

Ambulans yaralı Ali Ü.’ye Acıpayam Devlet Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı.

Ramazan Davulcusu Ali Ü.’nün bekar olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.