SURİYE SAVAŞI, TÜRKİYE’YE SALDIRIYI DA ARTTIRIYOR

DİĞER 14.06.2016 - 13:58, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

SURİYE SAVAŞI, TÜRKİYE’YE SALDIRIYI DA ARTTIRIYOR

denizli haber / denizli 20 haber / SURİYE SAVAŞI, TÜRKİYE’YE SALDIRIYI DA ARTTIRIYOR

Türkiye’ye karşı birleşmeyi sürdüren şer odaklarının yaptıklarını dört siyasi parti yapamıyor. Terör dediğimizde ne kadar terör örgütü, ne kadar Türkiye Düşmanı, Ne kadar Erdoğan düşmanı varsa, şer odağı varsa hepsi bir araya gelip Türkiye’ye karşı savaşmayı sürdürüyor. Türkiye de bulunan siyasi partiler ise düşman kardeşler gibi birbirlerini vurmak için tabancasında kurşunu olmayan kovboylar gibi hareket ediyorlar… YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ!
denizli haber / denizli 20 haber / SURİYE SAVAŞI, TÜRKİYE’YE SALDIRIYI DA ARTTIRIYOR

Türkiye’ye karşı birleşmeyi sürdüren şer odaklarının yaptıklarını dört siyasi parti yapamıyor. Terör dediğimizde ne kadar terör örgütü, ne kadar Türkiye Düşmanı, Ne kadar Erdoğan düşmanı varsa, şer odağı varsa hepsi bir araya gelip Türkiye’ye karşı savaşmayı sürdürüyor. Türkiye de bulunan siyasi partiler ise düşman kardeşler gibi birbirlerini vurmak için tabancasında kurşunu olmayan kovboylar gibi hareket ediyorlar…

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.