19 Mayıs’a Özel Bisiklet Turu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.05.2022 - 11:57, Güncelleme: 20.05.2022 - 11:57
 

19 Mayıs’a Özel Bisiklet Turu

Çameli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, farklı etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında şehir içi bisiklet turu düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları sonrası bisiklet turu ile devam etti. Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’ünde eşlik ettiği  bisiklet turu kaymakamlık önünden başladı. BİSİKLET TURUNA KATILIM YOĞUN OLDU Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi ve İlçe Gençlik Müdürlüğü tarafından ‘19 mayıs etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk defa bisiklet turu düzenlenen İlçede, bunun birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu, sporun ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak için böyle bir organizasyonu gerçekleştirildi. Yaklaşık 80 bisiklet severin katıldığı ilçe turunda  Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, sporcular, çocuklar çok sayıda vatandaşta eşlik etti. İlçede düzenlenen bisiklet korteji vatandaşlarca ilgiyle izlendi. Onlarca vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla bayram coşkusunu yaşadı. DOĞANIN İÇİNDE PEDAL ÇEVİRDİLER Gençlerin doyasıya eğlendiği bisiklet turu renkli görüntülere sahne olurken, etkinlikte gençler hem eğlendi hem de pedalları çevirerek spor yaptı. Çameli Kaymakamlığı önünden başlayan Bisiklet Turu çevre yolu, Bıçakcı Kızılyaka Mahallelerinden sonra Çameli Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Kaymakam Yenigün ve Başkan Arslan ‘Bugünün anlam ve önemi dolayısıyla gençlerimize ve vatandaşlarımıza bu etkinliğe katıldıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.
Çameli’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, farklı etkinliklerle kutlanıyor. Etkinlikler kapsamında şehir içi bisiklet turu düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma ile başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Kutlamaları sonrası bisiklet turu ile devam etti. Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün’ünde eşlik ettiği  bisiklet turu kaymakamlık önünden başladı.

BİSİKLET TURUNA KATILIM YOĞUN OLDU

Çameli Kaymakamlığı ve Çameli Belediyesi ve İlçe Gençlik Müdürlüğü tarafından ‘19 mayıs etkinlikleri kapsamında bu yıl ilk defa bisiklet turu düzenlenen İlçede, bunun birlik ve beraberliğin bir göstergesi olduğunu, sporun ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak için böyle bir organizasyonu gerçekleştirildi. Yaklaşık 80 bisiklet severin katıldığı ilçe turunda  Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, sporcular, çocuklar çok sayıda vatandaşta eşlik etti. İlçede düzenlenen bisiklet korteji vatandaşlarca ilgiyle izlendi. Onlarca vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla bayram coşkusunu yaşadı.

DOĞANIN İÇİNDE PEDAL ÇEVİRDİLER

Gençlerin doyasıya eğlendiği bisiklet turu renkli görüntülere sahne olurken, etkinlikte gençler hem eğlendi hem de pedalları çevirerek spor yaptı. Çameli Kaymakamlığı önünden başlayan Bisiklet Turu çevre yolu, Bıçakcı Kızılyaka Mahallelerinden sonra Çameli Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu. Kaymakam Yenigün ve Başkan Arslan ‘Bugünün anlam ve önemi dolayısıyla gençlerimize ve vatandaşlarımıza bu etkinliğe katıldıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.