Sağanak ve dolu yağışı Çameli'yi felç etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.06.2022 - 15:42, Güncelleme: 02.06.2022 - 16:01
 

Sağanak ve dolu yağışı Çameli'yi felç etti

Denizli’nin Çameli İlçesinde uyarısı yapılan dolu ve sağanak yağış, kırsal alanın yanı sıra ilçe merkezinde de yoğun şekilde etkisini gösterdi. Yağışla birlikte bazı dükkanları su basarken hayat adeta felç oldu.

Meteoroloji ve Çameli Kaymakamlığı tarafından yapılan uyarının ardından öğle saatlerinde Çameli’de yağışlı hava yerini şiddetli sağanak yağış ve doluya dönüştü. İlçe merkezinde de yoğun şekilde etkili olan dolu ve sağanak yağışı, hayatı adeta felç etti. Bazı bölgelerde zaman zaman yağan fındık büyüklüğündeki dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yoğun kısımlarda trafikte ilerlemek zorlaşırken ara sokaklarda oluşan su birikintileri geçişe izin vermedi. Park alanları ve düşük zeminde bulunan bölgelerde su birikintileri meydana geldi. İlçe merkezi ve kırsal alanda tarım arazileri yağan sağanak yağış ve doludan olumsuz yönde etkilendi. Yağmurdan etkilenen vatandaşlar cep telefonları ile sağanak yağışı görüntüledi. Sağanak yağış ve dolu öncesi Çameli Kaymakamlığı sosyal medyadan vatandaşları uyarmasının ardından öğle saatlerinde sağanak ve dolu yağışı bölgeyi etkisi altına aldı.
Denizli’nin Çameli İlçesinde uyarısı yapılan dolu ve sağanak yağış, kırsal alanın yanı sıra ilçe merkezinde de yoğun şekilde etkisini gösterdi. Yağışla birlikte bazı dükkanları su basarken hayat adeta felç oldu.

Meteoroloji ve Çameli Kaymakamlığı tarafından yapılan uyarının ardından öğle saatlerinde Çameli’de yağışlı hava yerini şiddetli sağanak yağış ve doluya dönüştü.

İlçe merkezinde de yoğun şekilde etkili olan dolu ve sağanak yağışı, hayatı adeta felç etti. Bazı bölgelerde zaman zaman yağan fındık büyüklüğündeki dolu, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yoğun kısımlarda trafikte ilerlemek zorlaşırken ara sokaklarda oluşan su birikintileri geçişe izin vermedi. Park alanları ve düşük zeminde bulunan bölgelerde su birikintileri meydana geldi. İlçe merkezi ve kırsal alanda tarım arazileri yağan sağanak yağış ve doludan olumsuz yönde etkilendi.

Yağmurdan etkilenen vatandaşlar cep telefonları ile sağanak yağışı görüntüledi.

Sağanak yağış ve dolu öncesi Çameli Kaymakamlığı sosyal medyadan vatandaşları uyarmasının ardından öğle saatlerinde sağanak ve dolu yağışı bölgeyi etkisi altına aldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.