Çameli Semalarında Milli Forma İçin Yarıştılar

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.06.2022 - 16:53, Güncelleme: 04.06.2022 - 16:53
 

Çameli Semalarında Milli Forma İçin Yarıştılar

Denizli’nin Çameli ilçesinde 2150 metre yüksekliğindeki Yaylacık Yamaç Paraşütü Pist alanında bu yıl 2’incisi düzenlenen Yamaç Paraşütü Bahar Kupası sona erdi. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödüller verildi.

Yamaç Paraşütü Bahar Kupası ( ÇAMELI SPRING CUP) 29 Mayıs -03 Haziran tarihlerinde Çameli’de yapıldı. Yarışmaya ülke genelinde 40 sporcu katıldı. BAHAR KUPASI ÖDÜLÜ SAHİPLERİNİ BULDU Türkiye Hava Sporları Federasyonu himayesinde Çameli Belediyesi ve Çameli Kaymakamlığı destekleri ile Çameli’de yapılan yarışmada 1. Hüseyin Tanrıverdi 2. Gülşah Hoş 3. Oğuzkan Sadeer oldu. CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA SÜPER KUPA HEYECANINI YAŞAMAK İSTİYORUZ Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ödül töreninde yaptığı konuşmada; “27 Ağustos’ta Dünya Şampiyonu organizasyonu yaptıktan sonra 2023 yılında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında da ‘Süper Kupa'yı burada yapabilmek hedeflerimizin arasındadır. Karadağ’da eğitim pistimizde bundan sonra her hafta eğitim uçuşları yaparak, orada uçuş okulumuzu açmış olacağız. Yamaç paraşütü sporunda Çameli bir marka halini aldı. Bu markayı uluslararası mecraya taşımakla ilgili ciddi hedeflerimiz var. Yarışmaya katılan sporcu arkadaşlara teşekkür eder dereceye giren arkadaşlara bundan sonra yarışmalarda başarılar dilerim” dedi. MİLLİ TAKIMA SEÇİLECEKLER Dora Köksal, “Çameli Bahar Kupası’nın 2’incisini yaptığımız 2022 yılında 29 Mayıs Pazar günü başladığımız yarışmayı 3 Haziran Cuma günü 4 trans uçarak başarıyla tamamladık. Uçuşlarımıza 35 ile 40 kadar sporcumuz her gün yarışmaya katıldı. 1’inciler, 2’inciler ve 3’üncüler bugün yaptığımız yarışmalarla belli oldu. Yine başarılı bir etkinlik yapmış olduk. Daha sonra yeniden Çameli’de yarışmalar uçuşlar yapmaya devam edeceğiz. Bu yarışma Milli Takım seçimlerinin bir parçası olan Türkiye pilotlar sıralamasının ilk ayak yarışması olmasıyla önemli bir yarışmaydı. Yarışmada dereceye girenler puanlarını yükseltmiş oldular ve Milli takım formasını giymeye hak kazandılar” dedi.
Denizli’nin Çameli ilçesinde 2150 metre yüksekliğindeki Yaylacık Yamaç Paraşütü Pist alanında bu yıl 2’incisi düzenlenen Yamaç Paraşütü Bahar Kupası sona erdi. Yarışma sonunda dereceye girenlere ödüller verildi.

Yamaç Paraşütü Bahar Kupası ( ÇAMELI SPRING CUP) 29 Mayıs -03 Haziran tarihlerinde Çameli’de yapıldı. Yarışmaya ülke genelinde 40 sporcu katıldı.

BAHAR KUPASI ÖDÜLÜ SAHİPLERİNİ BULDU

Türkiye Hava Sporları Federasyonu himayesinde Çameli Belediyesi ve Çameli Kaymakamlığı destekleri ile Çameli’de yapılan yarışmada 1. Hüseyin Tanrıverdi 2. Gülşah Hoş 3. Oğuzkan Sadeer oldu.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINDA SÜPER KUPA HEYECANINI YAŞAMAK İSTİYORUZ

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ödül töreninde yaptığı konuşmada; “27 Ağustos’ta Dünya Şampiyonu organizasyonu yaptıktan sonra 2023 yılında Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100’üncü yılında da ‘Süper Kupa'yı burada yapabilmek hedeflerimizin arasındadır. Karadağ’da eğitim pistimizde bundan sonra her hafta eğitim uçuşları yaparak, orada uçuş okulumuzu açmış olacağız. Yamaç paraşütü sporunda Çameli bir marka halini aldı. Bu markayı uluslararası mecraya taşımakla ilgili ciddi hedeflerimiz var. Yarışmaya katılan sporcu arkadaşlara teşekkür eder dereceye giren arkadaşlara bundan sonra yarışmalarda başarılar dilerim” dedi.

MİLLİ TAKIMA SEÇİLECEKLER

Dora Köksal, “Çameli Bahar Kupası’nın 2’incisini yaptığımız 2022 yılında 29 Mayıs Pazar günü başladığımız yarışmayı 3 Haziran Cuma günü 4 trans uçarak başarıyla tamamladık. Uçuşlarımıza 35 ile 40 kadar sporcumuz her gün yarışmaya katıldı. 1’inciler, 2’inciler ve 3’üncüler bugün yaptığımız yarışmalarla belli oldu. Yine başarılı bir etkinlik yapmış olduk. Daha sonra yeniden Çameli’de yarışmalar uçuşlar yapmaya devam edeceğiz. Bu yarışma Milli Takım seçimlerinin bir parçası olan Türkiye pilotlar sıralamasının ilk ayak yarışması olmasıyla önemli bir yarışmaydı. Yarışmada dereceye girenler puanlarını yükseltmiş oldular ve Milli takım formasını giymeye hak kazandılar” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.