Cübbeli'den “Namaz kılmayan hayvandır” yorumu!

GÜNDEM 17.06.2016 - 17:23, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Cübbeli'den “Namaz kılmayan hayvandır” yorumu!

denizli haber / denizli 20 haber / Cübbeli'den “Namaz kılmayan hayvandır” yorumu!

TRT'de yayınlanan iftar programında “Namaz kılmayan hayvandır” sözüyle tepki alan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aşkar’a bir tepki de Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi. ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, TRT’de “Namaz kılmayan hayvandır” tartışmasına girdi. TRT 1 ve TRT Avaz’da yayınlanan “Ramazan Sevinci” programının konuğu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aşkar’ın, “Namaz kılmayan hayvandır” sözü tepkilere neden olmuştu. ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de bu haftaki konuşmasında “Namaz kılmayan hayvandır” tartışmasına girdi. LAFLARA DİKKAT EDECEKSİN Hocasının bir anısını örnek olarak anlatan Ünlü, “Özür dilemenin bir lüzumu yok, ama hayvandır da demenin bir manası yok. Laflara dikkat edeceksin” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Cübbeli'den “Namaz kılmayan hayvandır” yorumu!

TRT'de yayınlanan iftar programında “Namaz kılmayan hayvandır” sözüyle tepki alan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aşkar’a bir tepki de Cübbeli Ahmet Hoca'dan geldi.

‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, TRT’de “Namaz kılmayan hayvandır” tartışmasına girdi.

TRT 1 ve TRT Avaz’da yayınlanan “Ramazan Sevinci” programının konuğu, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Aşkar’ın, “Namaz kılmayan hayvandır” sözü tepkilere neden olmuştu.

‘Cübbeli Ahmet Hoca’ olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü de bu haftaki konuşmasında “Namaz kılmayan hayvandır” tartışmasına girdi.

LAFLARA DİKKAT EDECEKSİN

Hocasının bir anısını örnek olarak anlatan Ünlü, “Özür dilemenin bir lüzumu yok, ama hayvandır da demenin bir manası yok. Laflara dikkat edeceksin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.