AGD ve ÖĞ-DER’den Kitap Standı

22.06.2016 - 12:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

AGD ve ÖĞ-DER’den Kitap Standı

denizli haber / denizli 20 haber / AGD ve ÖĞ-DER’den Kitap Standı

Anadolu Gençlik Derneği ve Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi Ramazan ayı münasebetiyle Adalet parkına kitap ve dergi standı açtı. Kitap ve dergi standı hakkında bir açıklama yapan Denizli Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım ve Medya Başkanı Ekrem Çetin, Ramazan ayı boyunca Adalet parkında 1 nolu kitap ve dergi standında olacaklarını belirterek, tüm Denizli halkını stantlarına davet etti. Anadolu Gençlik Derneği ve Şuurlu Öğretmenler Derneği Olarak, biz burada çıkarmış olduğumuz yayın organlarımızı insanlarımıza tanıtıyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı münasebetiyle derneğimizin yıl boyunca mahallelerimizde gerçekleştirdiği Asr-ı saadet Dersleri kitabını burada okuyucularımızla buluşturuyoruz, dedi. Yazarlarımızdan, Mustafa Soykök’ün kaleminden çıkan Muhafaza-kar algılar karşısında sahih dindarlık, Günümüz gençleri için AGD Adana Şube Başkanımız Abdülaziz Kıranşal’ın kaleminden Gençler için sosyal medya ilmihali, Anadolu Gençlik Dergimizin çıkarmış olduğu Erbakan Hoca özel sayısı, Çocuklarımız için Necmettin’in dünyası adlı hikaye kitabı, Şuurlu Öğretmenler Derneğimizin çıkarmış olduğu İbrahim Halil Er’in kaleminden Peygamberimizin Eğitim Metodu, Milli Şuur ve Anadolu Gençlik Dergileri ve daha bir çok günümüze uygun eserleri Adalet parkındaki kitap ve dergi standından tedarik edilebileceğini belirtti.
denizli haber / denizli 20 haber / AGD ve ÖĞ-DER’den Kitap Standı

Anadolu Gençlik Derneği ve Şuurlu Öğretmenler Derneği Denizli Şubesi Ramazan ayı münasebetiyle Adalet parkına kitap ve dergi standı açtı.

Kitap ve dergi standı hakkında bir açıklama yapan Denizli Anadolu Gençlik Derneği Tanıtım ve Medya Başkanı Ekrem Çetin, Ramazan ayı boyunca Adalet parkında 1 nolu kitap ve dergi standında olacaklarını belirterek, tüm Denizli halkını stantlarına davet etti. Anadolu Gençlik Derneği ve Şuurlu Öğretmenler Derneği Olarak, biz burada çıkarmış olduğumuz yayın organlarımızı insanlarımıza tanıtıyoruz. İçinde bulunduğumuz mübarek Ramazan ayı münasebetiyle derneğimizin yıl boyunca mahallelerimizde gerçekleştirdiği Asr-ı saadet Dersleri kitabını burada okuyucularımızla buluşturuyoruz, dedi.

Yazarlarımızdan, Mustafa Soykök’ün kaleminden çıkan Muhafaza-kar algılar karşısında sahih dindarlık, Günümüz gençleri için AGD Adana Şube Başkanımız Abdülaziz Kıranşal’ın kaleminden Gençler için sosyal medya ilmihali, Anadolu Gençlik Dergimizin çıkarmış olduğu Erbakan Hoca özel sayısı, Çocuklarımız için Necmettin’in dünyası adlı hikaye kitabı, Şuurlu Öğretmenler Derneğimizin çıkarmış olduğu İbrahim Halil Er’in kaleminden Peygamberimizin Eğitim Metodu, Milli Şuur ve Anadolu Gençlik Dergileri ve daha bir çok günümüze uygun eserleri Adalet parkındaki kitap ve dergi standından tedarik edilebileceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.