Ağaca asılı halde bulunan şahsın kimliği belirlendi

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.07.2022 - 11:23, Güncelleme: 16.07.2022 - 11:23
 

Ağaca asılı halde bulunan şahsın kimliği belirlendi

Denizli'nin Acıpayam İlçesi’nde önceki gün bir tarlada ağaca asılı halde bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi.

Acıpayam’a bağlı Akalan Mahallesi’nde intihar eden kişinin kimliği belirlendi. Önce Acıpayam Devlet Hastanesine ve daha sonra Denizli'ye otopsi için gönderilen cenazenin kime ait olduğunu belirlemek üzere detaylı çalışma yapıldı. Önceki gün akşam saatlerinde Akalan Mahallesi Aligöz mevkiinde ağaca asılı olarak bulunan şahsın kimliği titiz çalışmalar sonucunda aslen Sarayköy'lü olan 23 yaşında Hasan Çakıroğlu'na ait olduğu belirlendi. İlk bulgulara göre şahsın intihar ettiği belirlenen olayla ilgili soruşturma devam ediyor. Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com
Denizli'nin Acıpayam İlçesi’nde önceki gün bir tarlada ağaca asılı halde bulunan erkek cesedinin kimliği belirlendi.

Acıpayam’a bağlı Akalan Mahallesi’nde intihar eden kişinin kimliği belirlendi. Önce Acıpayam Devlet Hastanesine ve daha sonra Denizli'ye otopsi için gönderilen cenazenin kime ait olduğunu belirlemek üzere detaylı çalışma yapıldı.

Önceki gün akşam saatlerinde Akalan Mahallesi Aligöz mevkiinde ağaca asılı olarak bulunan şahsın kimliği titiz çalışmalar sonucunda aslen Sarayköy'lü olan 23 yaşında Hasan Çakıroğlu'na ait olduğu belirlendi.

İlk bulgulara göre şahsın intihar ettiği belirlenen olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: Acıpayam Gazetesi.com

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.