Başkan Cengiz Arslan’dan, Taziye Teşekkür Mesajı

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.07.2022 - 15:11, Güncelleme: 27.07.2022 - 12:13
 

Başkan Cengiz Arslan’dan, Taziye Teşekkür Mesajı

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, değerli aile büyüğü babası Hidayet Arslan’ın vefatının ardından cenazeye katılan, katılamayan ve taziyede bulunanlara bu süreçte başsağlığı dileklerini ileten ve acılarını paylaşan herkese Arslan ailesi adına teşekkür etti.

Başkan Arslan; “Değerli aile büyüğümüz, kıymetli babam Hidayet Arslan, 12 Temmuz 2022 tarihinde vefatı sebebiyle acımızı paylaşan, uzaktan, yakından cenaze törenine katılan, bizzat evlerimize gelen, telefon ve sosyal medya aracılığıyla ile başsağlığı dileklerini ileten babamın rahatsızlığı boyunca yanında olan fedakar dostlarımıza, yakınlarımıza, arkadaşlarımıza, bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüklerimiz olmak üzere tüm herkese ve tüm hemşerilerime teşekkür ederim. Taziye boyunca bizleri yalnız bırakmayan Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz. Ailem ve Şahsım adına tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum. Başkan Arslan; 21 Temmuz 2022 Perşembe günü görevinin başında olacağından dolayı taziyeleri Çameli’nde kabul edeceğini belirtti.
Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, değerli aile büyüğü babası Hidayet Arslan’ın vefatının ardından cenazeye katılan, katılamayan ve taziyede bulunanlara bu süreçte başsağlığı dileklerini ileten ve acılarını paylaşan herkese Arslan ailesi adına teşekkür etti.

Başkan Arslan; “Değerli aile büyüğümüz, kıymetli babam Hidayet Arslan, 12 Temmuz 2022 tarihinde vefatı sebebiyle acımızı paylaşan, uzaktan, yakından cenaze törenine katılan, bizzat evlerimize gelen, telefon ve sosyal medya aracılığıyla ile başsağlığı dileklerini ileten babamın rahatsızlığı boyunca yanında olan fedakar dostlarımıza, yakınlarımıza, arkadaşlarımıza, bu acı günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli büyüklerimiz olmak üzere tüm herkese ve tüm hemşerilerime teşekkür ederim.

Taziye boyunca bizleri yalnız bırakmayan Türkiye'nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ailemiz adına çok teşekkür ediyoruz. Cümle geçmişlerimize Allah'tan rahmet, herkese sağlık ve afiyet dileriz. Ailem ve Şahsım adına tekrar teşekkür ediyor saygılarımı sunuyorum.

Başkan Arslan; 21 Temmuz 2022 Perşembe günü görevinin başında olacağından dolayı taziyeleri Çameli’nde kabul edeceğini belirtti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.