Baba oğlun yolculuğu faciayla noktalandı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.07.2022 - 09:59, Güncelleme: 27.07.2022 - 09:59
 

Baba oğlun yolculuğu faciayla noktalandı

Denizli’nin Tavas İlçesi’nde meydana gelen feci kazada, Elazığ’dan Muğla’ya yakınlarını ziyaret için yola çıkan baba, oğul ve amcanın içinde bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak beton aydınlatma direğine çarptı. Kaza da hayatını kaybeden babanın ardından yaralı olarak hastaneye kaldırılan oğlu da hayatını kaybetti.

Kaza, Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Elazığ’dan Muğla’ya yakınlarını ziyaret için giden kuaför baba Necati Arıca (50), oğlu medikal ve tıbbi cihazlar bölümü öğrencisi Berkay Arıca (32) ve amca Aydın Arıca (52), Peugeot marka 23 ADE 034 plakalı otomobil ile yola çıktı. Berkay Arıca’nın kullandığı otomobil, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi'nde sürücünün kontrolünden çıkması sonucu yol kenarından bulunan beton aydınlatma direğine çarparak tarlaya uçtu. Direğin yerinden sökülüp arabaya ok gibi saplandığı kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri feci kazada sıkışan bir kişiyi çıkararak görevliler teslim etti. Kaza anında araçtan fırlayan 2 kişi ye sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerinde kalbi duran baba Necati Arıca ekiplerin müdahalesi ile hayata döndürülemedi. Sağlık görevlileri, 2 kişiyi yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından hastaneden acı haber geldi. Önce babanın öldüğü kazanın ardından hastnaye kaldırılan Berkay Arıca, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Yaralı olan amcanın ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.
Denizli’nin Tavas İlçesi’nde meydana gelen feci kazada, Elazığ’dan Muğla’ya yakınlarını ziyaret için yola çıkan baba, oğul ve amcanın içinde bulunduğu otomobil, yoldan çıkarak beton aydınlatma direğine çarptı. Kaza da hayatını kaybeden babanın ardından yaralı olarak hastaneye kaldırılan oğlu da hayatını kaybetti.

Kaza, Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; Elazığ’dan Muğla’ya yakınlarını ziyaret için giden kuaför baba Necati Arıca (50), oğlu medikal ve tıbbi cihazlar bölümü öğrencisi Berkay Arıca (32) ve amca Aydın Arıca (52), Peugeot marka 23 ADE 034 plakalı otomobil ile yola çıktı. Berkay Arıca’nın kullandığı otomobil, Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Hırka Mahallesi'nde sürücünün kontrolünden çıkması sonucu yol kenarından bulunan beton aydınlatma direğine çarparak tarlaya uçtu. Direğin yerinden sökülüp arabaya ok gibi saplandığı kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda jandarma, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.


Olay yerine gelen itfaiye ekipleri feci kazada sıkışan bir kişiyi çıkararak görevliler teslim etti. Kaza anında araçtan fırlayan 2 kişi ye sağlık ekipleri müdahale etti. Olay yerinde kalbi duran baba Necati Arıca ekiplerin müdahalesi ile hayata döndürülemedi. Sağlık görevlileri, 2 kişiyi yaralı olarak hastaneye kaldırdı. Jandarma Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yapmış olduğu çalışmaların ardından hastaneden acı haber geldi. Önce babanın öldüğü kazanın ardından hastnaye kaldırılan Berkay Arıca, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Yaralı olan amcanın ise Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.