Otomobil Takla Attı

ASAYİŞ 25.06.2016 - 12:34, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Otomobil Takla Attı

denizli haber / denizli 20 haber / Otomobil Takla Attı

Denizli Bozkurt İlçesinden ailesinin yanına gelmek için yola çıkan Ş.Ö direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı. Edinilen bilgiye göre, Dün gece saatlerin de Denizli'nin Bozkurt İlçesi Alikurt mahallesinden 58 BH 743 plakalı otomobil sürücüsü Denizli'ye ailesinin yanına gelmekte olan Ş.Ö aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun ortasında bulunan refluje çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil takla atarak sürücü yaralandı. Otomobil sürücüsü Ş.Ö kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi. İhbar üzerine tedbir amaçlı olay yerine Ambulans çağrılması üzerine yaralı Ş.Ö ayakta tedavi yapıldığı belirtildi. Otomobilde maddi hasar meydana geldi. Trafiğin kaza nedeni ile aksaması otomobilin çekici ile çekilmesinden sonra trafik normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  
denizli haber / denizli 20 haber / Otomobil Takla Attı

Denizli Bozkurt İlçesinden ailesinin yanına gelmek için yola çıkan Ş.Ö direksiyon hakimiyetini kaybederek kaza yaptı.

Edinilen bilgiye göre, Dün gece saatlerin de Denizli'nin Bozkurt İlçesi Alikurt mahallesinden 58 BH 743 plakalı otomobil sürücüsü Denizli'ye ailesinin yanına gelmekte olan Ş.Ö aracının direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun ortasında bulunan refluje çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil takla atarak sürücü yaralandı. Otomobil sürücüsü Ş.Ö kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı belirtildi. İhbar üzerine tedbir amaçlı olay yerine Ambulans çağrılması üzerine yaralı Ş.Ö ayakta tedavi yapıldığı belirtildi.

Otomobilde maddi hasar meydana geldi. Trafiğin kaza nedeni ile aksaması otomobilin çekici ile çekilmesinden sonra trafik normal seyrine döndü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.