Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından Çameli’de 2’inci Kat Asfalt Çalışması

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.08.2022 - 12:34, Güncelleme: 03.08.2022 - 12:34
 

Denizli Büyükşehir Belediyesi Tarafından Çameli’de 2’inci Kat Asfalt Çalışması

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli’de başlatılan ikinci kat asfalt çalışmaları 11 mahallede başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli ’nin  Gökçeyaka, Yumrutaş, Güzelyurt, Çamlıbel, Yaylapınar, Bıçakçı, Belevi ,Ericek, Sarıkavak, Akpınar ve Karabayır Mahallelerinde 2'inci kat asfalt çalışması başlatıldı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmetin en hızlı ve en güzelini sunarak yaşam kalitelerinin artmasını sağlamak için çalışıyoruz. 2'inci kat asfalt çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli’de başlatılan ikinci kat asfalt çalışmaları 11 mahallede başladı.

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çameli ’nin  Gökçeyaka, Yumrutaş, Güzelyurt, Çamlıbel, Yaylapınar, Bıçakçı, Belevi ,Ericek, Sarıkavak, Akpınar ve Karabayır Mahallelerinde 2'inci kat asfalt çalışması başlatıldı.

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Mahallelerimizde yaşayan vatandaşlarımıza hizmetin en hızlı ve en güzelini sunarak yaşam kalitelerinin artmasını sağlamak için çalışıyoruz. 2'inci kat asfalt çalışmalarından dolayı Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür ederiz" dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.