Çameli’de Tarım Alanında STK Toplantısı Gerçekleştirildi

ÇAMELİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2022 - 14:27, Güncelleme: 15.08.2022 - 14:27
 

Çameli’de Tarım Alanında STK Toplantısı Gerçekleştirildi

Çameli ilçesinde tarım alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sektör toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Çınar, TKDK Denizli İl Koordinatörü Bilal TaştepE, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş, Orköy Şube Müdürü Ümit Aşir, STK Temsilcileri, Kooperatif Üyeleri, Çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı. Toplantı Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın açılış konuşmaları ile başladı. Daha sonra Orköy Şube Müdürü Ümit Aşir’in Orköy destekleri sunumu ve TKDK koordinatörü Bilal Taştepe’nin kırsal kalkınma destekleri sunumu ile devam etti. İl Müdürü Şakir Çınar,Tarım İl Müdürlüğü faaliyetleri ve desteklemeleri hakkındaki sunumlarını gerçekleştirdi. Katılımcıların soru, cevap ve önerileriyle devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.
Çameli ilçesinde tarım alanında faaliyet gösteren kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sektör toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Çınar, TKDK Denizli İl Koordinatörü Bilal TaştepE, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Nuri Maraş, Orköy Şube Müdürü Ümit Aşir, STK Temsilcileri, Kooperatif Üyeleri, Çiftçiler ve çok sayıda davetli katıldı.

Toplantı Çameli Kaymakamı Kerem Yenigün ve Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ın açılış konuşmaları ile başladı. Daha sonra Orköy Şube Müdürü Ümit Aşir’in Orköy destekleri sunumu ve TKDK koordinatörü Bilal Taştepe’nin kırsal kalkınma destekleri sunumu ile devam etti.

İl Müdürü Şakir Çınar,Tarım İl Müdürlüğü faaliyetleri ve desteklemeleri hakkındaki sunumlarını gerçekleştirdi.

Katılımcıların soru, cevap ve önerileriyle devam eden toplantı, karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.