Denizli'de sağanak yağış etkili oldu

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.08.2022 - 14:59, Güncelleme: 26.08.2022 - 14:59
 

Denizli'de sağanak yağış etkili oldu

Denizli’de etkili olması beklenen sağanak yağış Cuma Namazı çıkışı bardaktan boşalırcasına yağmaya başladı.

Meteoroloji ve Valiliğin uyarıda bulunduğu bugün Denizli’de etkili olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, kent merkezinde etkili oldu. Delikliçınar Yeni Cami’de dışarıda Cuma Namazını kılan vatandaşlar namazlarını eda ettikten sonra başlayan yağmur bardaktan boşalırcasına yağmaya başladı. Yaklaşık 15-20 dakika yağan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle caddeler bir anda boşaldı. Yağışla birlikte cadde ve sokaklar da su birikintileri meydana geldi.  
Denizli’de etkili olması beklenen sağanak yağış Cuma Namazı çıkışı bardaktan boşalırcasına yağmaya başladı.

Meteoroloji ve Valiliğin uyarıda bulunduğu bugün Denizli’de etkili olması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış, kent merkezinde etkili oldu. Delikliçınar Yeni Cami’de dışarıda Cuma Namazını kılan vatandaşlar namazlarını eda ettikten sonra başlayan yağmur bardaktan boşalırcasına yağmaya başladı.

Yaklaşık 15-20 dakika yağan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle caddeler bir anda boşaldı. Yağışla birlikte cadde ve sokaklar da su birikintileri meydana geldi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.