Denizli'de Mevlit Kandilinde Camiler Doldu

DENİZLİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.10.2022 - 08:15, Güncelleme: 08.10.2022 - 08:15
 

Denizli'de Mevlit Kandilinde Camiler Doldu

Denizli'de Mevlit Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Merkezefendi Müftülüğü, Bereketli Mevlâna Camiinde Mevlit Kandili programı düzenledi. Programa İlçe Müftüsü Talat Özmet ve İlçe Şube Müdürü Âdem Unsal, Bilal Arslan Diyanet Gençlik Merkezinde eğitim görmekte olan yüzlerce öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı . Program, Bilal Raslan Gençlik Merkezi öğrencilerinin kuran ve ilahi tilaveti ile başladı. Ardindan İlçe Müftüsü Talat Özmet gecenin anlam ve önemini anlatan vaazda bulundu. Namazdan sonra camiye gelme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Daha sonra camiye gelen tüm öğrencilere hediyeler dağıtıldı. Hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.
Denizli'de Mevlit Kandili dolayısıyla program düzenlendi.

Merkezefendi Müftülüğü, Bereketli Mevlâna Camiinde Mevlit Kandili programı düzenledi. Programa İlçe Müftüsü Talat Özmet ve İlçe Şube Müdürü Âdem Unsal, Bilal Arslan Diyanet Gençlik Merkezinde eğitim görmekte olan yüzlerce öğrenci ve çok sayıda vatandaş katıldı

.

Program, Bilal Raslan Gençlik Merkezi öğrencilerinin kuran ve ilahi tilaveti ile başladı. Ardindan İlçe Müftüsü Talat Özmet gecenin anlam ve önemini anlatan vaazda bulundu. Namazdan sonra camiye gelme yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüller verildi. Daha sonra camiye gelen tüm öğrencilere hediyeler dağıtıldı. Hatıra fotoğrafı ile program sona erdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.