Denizlispor Pendikspor Hazırlıklarını Tamamladı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 08.10.2022 - 12:24, Güncelleme: 08.10.2022 - 12:24
 

Denizlispor Pendikspor Hazırlıklarını Tamamladı

Spor Toto 1. Lig’de 8’inci hafta Altaş Denizlispor evinde ağırlayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Altaş Denizlispor, Pazar (yarın) günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geleceği Pendikspor hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı. Denizlispor’da sakatlıkları devam eden Djedje, Kevin Mayi ve Özer Özdemir'in yansıra cezalı olan Gökhan Süzen ve Leo Schwechlen Pendikspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.
Spor Toto 1. Lig’de 8’inci hafta Altaş Denizlispor evinde ağırlayacağı Pendikspor maçının hazırlıklarını tamamladı.

Altaş Denizlispor, Pazar (yarın) günü saat 19.00’da Denizli Atatürk Stadyumu’nda karşı karşıya geleceği Pendikspor hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Denizlispor’da sakatlıkları devam eden Djedje, Kevin Mayi ve Özer Özdemir'in yansıra cezalı olan Gökhan Süzen ve Leo Schwechlen Pendikspor maçında forma giyemeyeceği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.