DSO’da Kasapoğlu görevi devraldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.10.2022 - 07:54, Güncelleme: 12.10.2022 - 10:00
 

DSO’da Kasapoğlu görevi devraldı

Denizli Sanayi Odası’nda (DSO) gerçekleştirilen seçimlerin ardından yönetim kurulu başkanlığına seçilen Selim Kasapoğlu, düzenlenen törenle görevi mevcut başkan Müjdat Keçeci’den devraldı.

DSO’da 4 Ekim’de gerçekleşen seçimde Selim Kasapoğlu ile Okan Konyalıoğlu arasında çekişmeli geçen yarışta meclisin belirlediği komisyon seçimlerinde eşitlikle tamamlanmıştı. İlk meclis toplantısında iki adayın uzlaşması sonucu Selim Kasapoğlu Yönetim Kurulu Başkanı, Okan Konyalıoğlu da meclis başkanı olarak seçildi. Denizli Sanayi Odası hizmet binasında dün gerçekleşen devir teslim töreninde, yeni dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla, Selim Kasapoğlu, görevi Müjdat Keçeci’den devraldı. Kasapoğlu, kendisini karşılayan ve tebrik eden Keçeci’ye çiçek takdim etti. Keçeci, “Bu saatten sonra görev sizlerin. Denizli sanayisi ve Denizli Sanayi Odası için önemli bir süreç, genç bir kadro ile bu işe soyunuyorsunuz, Denizli sanayisi sizden çok şey bekliyor. Yapacağınız görevlerde başarılar diliyorum, sizleri kutluyorum” dedi. Eski Başkan Keçeci’ye teşekkür eden Başkan Kasapoğlu, hizmet verdiği 18 yıllık süreçte mali sıkıntıları olan bir odayı güçlü bir oda haline getirdiğini söyledi. Selim Kasapoğlu, görevi devraldığı Müjdat Keçeci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Devir teslim töreninin ardından Selim Kasapoğlu başkanlığında toplanan yeni yönetim, kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan dağılım sonucu DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu’nun başkan yardımcılıkları Osman Uğurlu ve Mehmet Serter oldu. Saymanlığa Enis Emre Boz’un getirildiği dağılım sonucu Ali Fuat Özel, Halil Erdoğan, Levent Çaputçu, Orçun Alptekin ve Mehmet Sarı ise yönetim kurulu üyeleri olarak görev yapacak.
Denizli Sanayi Odası’nda (DSO) gerçekleştirilen seçimlerin ardından yönetim kurulu başkanlığına seçilen Selim Kasapoğlu, düzenlenen törenle görevi mevcut başkan Müjdat Keçeci’den devraldı.

DSO’da 4 Ekim’de gerçekleşen seçimde Selim Kasapoğlu ile Okan Konyalıoğlu arasında çekişmeli geçen yarışta meclisin belirlediği komisyon seçimlerinde eşitlikle tamamlanmıştı. İlk meclis toplantısında iki adayın uzlaşması sonucu Selim Kasapoğlu Yönetim Kurulu Başkanı, Okan Konyalıoğlu da meclis başkanı olarak seçildi.

Denizli Sanayi Odası hizmet binasında dün gerçekleşen devir teslim töreninde, yeni dönem Yönetim Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla, Selim Kasapoğlu, görevi Müjdat Keçeci’den devraldı. Kasapoğlu, kendisini karşılayan ve tebrik eden Keçeci’ye çiçek takdim etti.

Keçeci, “Bu saatten sonra görev sizlerin. Denizli sanayisi ve Denizli Sanayi Odası için önemli bir süreç, genç bir kadro ile bu işe soyunuyorsunuz, Denizli sanayisi sizden çok şey bekliyor. Yapacağınız görevlerde başarılar diliyorum, sizleri kutluyorum” dedi.

Eski Başkan Keçeci’ye teşekkür eden Başkan Kasapoğlu, hizmet verdiği 18 yıllık süreçte mali sıkıntıları olan bir odayı güçlü bir oda haline getirdiğini söyledi. Selim Kasapoğlu, görevi devraldığı Müjdat Keçeci’ye hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.

Devir teslim töreninin ardından Selim Kasapoğlu başkanlığında toplanan yeni yönetim, kendi arasında görev dağılımını gerçekleştirdi. Yapılan dağılım sonucu DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu’nun başkan yardımcılıkları Osman Uğurlu ve Mehmet Serter oldu. Saymanlığa Enis Emre Boz’un getirildiği dağılım sonucu Ali Fuat Özel, Halil Erdoğan, Levent Çaputçu, Orçun Alptekin ve Mehmet Sarı ise yönetim kurulu üyeleri olarak görev yapacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.