Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar Denizli’ye geliyor

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.10.2022 - 12:11, Güncelleme: 20.10.2022 - 12:16
 

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar Denizli’ye geliyor

Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, “Muhteşem Türkiye Yürüyüşü” kapsamında Denizli’ye 3 günlük ziyaret gerçekleştirecek.

21 Ekim 2002 Cuma günü Denizli’ye gelecek olan Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, 3 günlük ziyareti kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunarak partililerle bir araya gelecek. Genel Başkan Cuma Nacar, Denizli programının son günü olan 23 Ekim 2022 Pazar günü saat 13.30’da Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde (MKM) vatandaşlarla buluşacak. DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI’NDAN DAVET Genel Başkan Cuma Nacar’ın Denizli ziyareti kapsamında Millet Partisi Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Aziz Denizlililer, hanımlar, beyler, gençler, çaresiz değilsiniz! Çare, Muhteşem Türkiye! Yürüyüşü müze Genel Başkanımız Sayın Cuma Nacar katılacaktır. ‘Muhteşem Türkiye Yürüyüşü’ konulu toplantımıza davet ediyoruz. Gel, gör, dinle tanı! Haydi, tutuşalım el ele, hedef muhteşem Türkiye diyor, gönül ve yürek gücümüzle sizleri bekliyoruz” ifadelerine yer verildi. MİLLET PARTİSİ GENEL BAŞKANI CUMA NACAR’IN DENİZLİ PROGRAMI İSE ŞÖYLE: 21 EKİM CUMA: Saat 10:00 da Gazeteciler Cemiyetinde Basın Toplantısı Saat 11:30 Deha TV ziyareti Saat 14:00 de Muharip Gaziler Cemiyetine Ziyaret Saat 15:00 de Ser.Muh.Mali Müşavirler Odasına Ziyaret Saat: 16: 00 da Mimarlar Odasına Ziyaret Saat 19.00 da Esin Otelde Partililerle Sohbet 22 EKİM CUMARTESİ Saat 11:30 da Eğitim-Bir-Sen Genel Kuruluna Ziyaret Saat 13:30 da PARTİ Binası Önünde Mehter Konseri ve Sayın Genel Başkanımızın İl Binasına Ziyareti Saat 15:00 de Bayramyeri Meydanı, Millli Mücadele Anıtına Ziyaret ve Mehter Konseri Saat 16:00 da Esnaf Ziyareti Saat 21:00  de World Türk TV de Canlı Söyleşi 23 EKİM PAZAR: Saat 13.30 da Halka Açık Salon Toplantısı. Yer. : Merkezefendi Belediyesi. Kültür Merkezi/ Nikah Sarayı Yenişehir, Teraspark altı Yürüyüş Yolu
Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, “Muhteşem Türkiye Yürüyüşü” kapsamında Denizli’ye 3 günlük ziyaret gerçekleştirecek.

21 Ekim 2002 Cuma günü Denizli’ye gelecek olan Millet Partisi Genel Başkanı Cuma Nacar, 3 günlük ziyareti kapsamında bir dizi ziyaretlerde bulunarak partililerle bir araya gelecek.

Genel Başkan Cuma Nacar, Denizli programının son günü olan 23 Ekim 2022 Pazar günü saat 13.30’da Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’nde (MKM) vatandaşlarla buluşacak.

DENİZLİ İL BAŞKANLIĞI’NDAN DAVET

Genel Başkan Cuma Nacar’ın Denizli ziyareti kapsamında Millet Partisi Denizli İl Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Aziz Denizlililer, hanımlar, beyler, gençler, çaresiz değilsiniz! Çare, Muhteşem Türkiye! Yürüyüşü müze Genel Başkanımız Sayın Cuma Nacar katılacaktır. ‘Muhteşem Türkiye Yürüyüşü’ konulu toplantımıza davet ediyoruz. Gel, gör, dinle tanı! Haydi, tutuşalım el ele, hedef muhteşem Türkiye diyor, gönül ve yürek gücümüzle sizleri bekliyoruz” ifadelerine yer verildi.

MİLLET PARTİSİ GENEL BAŞKANI CUMA NACAR’IN DENİZLİ PROGRAMI İSE ŞÖYLE:

21 EKİM CUMA:

Saat 10:00 da Gazeteciler Cemiyetinde Basın Toplantısı

Saat 11:30 Deha TV ziyareti

Saat 14:00 de Muharip Gaziler Cemiyetine Ziyaret

Saat 15:00 de Ser.Muh.Mali Müşavirler Odasına Ziyaret

Saat: 16: 00 da Mimarlar Odasına Ziyaret

Saat 19.00 da Esin Otelde Partililerle Sohbet

22 EKİM CUMARTESİ

Saat 11:30 da Eğitim-Bir-Sen Genel Kuruluna Ziyaret

Saat 13:30 da PARTİ Binası Önünde Mehter Konseri ve Sayın Genel Başkanımızın İl Binasına Ziyareti

Saat 15:00 de Bayramyeri Meydanı, Millli Mücadele Anıtına Ziyaret ve Mehter Konseri

Saat 16:00 da Esnaf Ziyareti

Saat 21:00  de World Türk TV de Canlı Söyleşi

23 EKİM PAZAR:

Saat 13.30 da Halka Açık Salon Toplantısı.

Yer. : Merkezefendi Belediyesi.

Kültür Merkezi/ Nikah Sarayı

Yenişehir, Teraspark altı Yürüyüş Yolu

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.