Kabağın büyüklüğü şaşırttı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.10.2022 - 14:52, Güncelleme: 29.10.2022 - 14:52
 

Kabağın büyüklüğü şaşırttı

Denizli’de pazarda satışa sunulan 27 kilo 500 gramlık dev kabak görenleri şaşırttı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde dün kurulan haftalık sebze meyve pazarında satışa sunulan 27,5 kilo ağırlığındaki kabak ilgi çekti. Ali Akan isimi çiftçi, Kınıkyeri Mahallesi’nde bahçesinde yetiştirdiği kabağın kilosunu 15 liradan satışa sundu. Kabağı gören vatandaşlar, daha önce bu kadar büyük bir kabak görmediklerini belirtirken Ali Akkan satışa sunduğu kabağını kısa sürede sattı.
Denizli’de pazarda satışa sunulan 27 kilo 500 gramlık dev kabak görenleri şaşırttı.

Denizli’nin Çameli ilçesinde dün kurulan haftalık sebze meyve pazarında satışa sunulan 27,5 kilo ağırlığındaki kabak ilgi çekti. Ali Akan isimi çiftçi, Kınıkyeri Mahallesi’nde bahçesinde yetiştirdiği kabağın kilosunu 15 liradan satışa sundu.

Kabağı gören vatandaşlar, daha önce bu kadar büyük bir kabak görmediklerini belirtirken Ali Akkan satışa sunduğu kabağını kısa sürede sattı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.