Efe'den Kılıçdaroglu'na Teşekkür

SİYASET 13.07.2016 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Efe'den Kılıçdaroglu'na Teşekkür

denizli haber / denizli 20 haber / Efe'den Kılıçdaroglu'na Teşekkür

BBP MKYK üyesi Mehmet Efe Yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu davası ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkürü borç biliriz” dedi. Efe, “Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Aralık 2009'da hayatlarını kaybetti. Davalar açıldı. 132 şüpheli hakkında davalar açıldı. Dava açıldı dava sonunda takipsizlikle dava kapatıldı. Kaza olduğunda arama kurtarma ekipleri kazanın 115 kilometre ötesinde arama yapıyordu. Aklın mantığın alacağı şey değil, cep telefonu var üstelik. Dönemin Kayseri Valisi açıklama yaptı 'Muhsin Yazıcıoğlu hayattadır' diye. İki saat bekletildiği söyleniyor, sonra hayatını kaybettiği söyleniyor.   İHA MUHABİRİNİN ÇENESİ KIRIKSA, NASIL 20 DAKİKA KONUŞABİLDİ? İHA muhabiri acil servisi arıyor 20 dakika konuşuyor, kimse ulaşmıyor. Daha sonra muhabirin çenesinin kırık olduğu söyleniyor. Helikopterin beyni yok, söküp alınmış. Ailenin avukatı 'Düşme ile ilgili 4 dakika 37 saniyelik görüntüler silinmiştir' diyor.   DDK RAPORUNDA 'AĞIR KUSUR' DİYOR, NİYE DAVA AÇILMIYOR? DDK raporunda 'Ağır bir hizmet kusuru ortaya çıkmıştır' diyor. Yargı nedir? Vatandaşın kafasında soru bırakıyorsa orada yargı yoktur. Herkesin kafasında soru işareti bırakmayacak. Hiç kimse de yanlıştır diyemedi. Kılıçdaroğlu buradaki konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan helikopter faciasıyla ilgili ihmaller zinciri olduğunu söyledi, Devlet Denetleme Kurulu'nun raporunda ölümlü olayla ilgili "Devletin ihmalinin bulunduğu" yönünde ifadelerin yer aldığını duyurdu.   KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu davası ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkürü borç biliriz. İktidar ve yavru muhalefet yetkililerin ses yok. İktidar yetkilileri ise Bahoz Erdal öldürüldümü? Sorusuna bile cevap bulamıyorlar ekranlara çıkıp sanki oprasyonu kendileri yapmış gibi poz verme gayretleri içindeler yetmiyor velev ki öldürülse PKK terörü bitecek mi bitmeyecek. Hayır bitmeyecek top yekün mücadele şart. Hastane acil servislerini çöp çatan merkezlerine dönüştürdüklerini bile utanmadan sıkılmadan anlatacaksın Muhsin Yazıcıoğlu davası ile tek kelime etmiyeceksin. Lafa gelince de Milliyetçi ve İslamcı olcaksın. Vah ki vah. Buradan Denizli siyasetin de de lider olduğunu söyleyenler sizin de diyecek bir şeyiniz yok. ‘Haksızlık karşısın susan dilsiz şeytandır’  diyor yüce dinimiz” şeklinde konuştu.
denizli haber / denizli 20 haber / Efe'den Kılıçdaroglu'na Teşekkür

BBP MKYK üyesi Mehmet Efe Yaptığı yazılı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu davası ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkürü borç biliriz” dedi.

Efe, “Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Aralık 2009'da hayatlarını kaybetti. Davalar açıldı. 132 şüpheli hakkında davalar açıldı. Dava açıldı dava sonunda takipsizlikle dava kapatıldı. Kaza olduğunda arama kurtarma ekipleri kazanın 115 kilometre ötesinde arama yapıyordu. Aklın mantığın alacağı şey değil, cep telefonu var üstelik. Dönemin Kayseri Valisi açıklama yaptı 'Muhsin Yazıcıoğlu hayattadır' diye. İki saat bekletildiği söyleniyor, sonra hayatını kaybettiği söyleniyor.

 

İHA MUHABİRİNİN ÇENESİ KIRIKSA, NASIL 20 DAKİKA KONUŞABİLDİ?


İHA muhabiri acil servisi arıyor 20 dakika konuşuyor, kimse ulaşmıyor. Daha sonra muhabirin çenesinin kırık olduğu söyleniyor. Helikopterin beyni yok, söküp alınmış. Ailenin avukatı 'Düşme ile ilgili 4 dakika 37 saniyelik görüntüler silinmiştir' diyor.

 

DDK RAPORUNDA 'AĞIR KUSUR' DİYOR, NİYE DAVA AÇILMIYOR?


DDK raporunda 'Ağır bir hizmet kusuru ortaya çıkmıştır' diyor. Yargı nedir? Vatandaşın kafasında soru bırakıyorsa orada yargı yoktur. Herkesin kafasında soru işareti bırakmayacak.

Hiç kimse de yanlıştır diyemedi. Kılıçdaroğlu buradaki konuşmasında Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüne neden olan helikopter faciasıyla ilgili ihmaller zinciri olduğunu söyledi, Devlet Denetleme Kurulu'nun raporunda ölümlü olayla ilgili "Devletin ihmalinin bulunduğu" yönünde ifadelerin yer aldığını duyurdu.

 

KILIÇDAROĞLU’NA TEŞEKKÜR

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Rahmetli Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu davası ile ilgili yaptığı açıklamalardan dolayı teşekkürü borç biliriz. İktidar ve yavru muhalefet yetkililerin ses yok. İktidar yetkilileri ise Bahoz Erdal öldürüldümü? Sorusuna bile cevap bulamıyorlar ekranlara çıkıp sanki oprasyonu kendileri yapmış gibi poz verme gayretleri içindeler yetmiyor velev ki öldürülse PKK terörü bitecek mi bitmeyecek. Hayır bitmeyecek top yekün mücadele şart. Hastane acil servislerini çöp çatan merkezlerine dönüştürdüklerini bile utanmadan sıkılmadan anlatacaksın Muhsin Yazıcıoğlu davası ile tek kelime etmiyeceksin. Lafa gelince de Milliyetçi ve İslamcı olcaksın. Vah ki vah. Buradan Denizli siyasetin de de lider olduğunu söyleyenler sizin de diyecek bir şeyiniz yok.

‘Haksızlık karşısın susan dilsiz şeytandır’  diyor yüce dinimiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.