Emekli asker ortadan kayboldu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.11.2022 - 09:13, Güncelleme: 09.11.2022 - 09:19
 

Emekli asker ortadan kayboldu

Denizli’de evden bisikletini kilitlemek için aşağıya inen 55 yaşındaki emekli askerden dün öğleden itibaren haber alınamıyor.

Merkezefendi İlçesi, Karaman Mahallesi’nde ikamet eden 55 yaşlarındaki askeriyeden emekli Bayram Erdoğan’dan dün öğle saatlerinden itibaren haber alınamıyor. Evden bisikletini kilitlemek için aşağıya inen ve kalp hastalığı olduğu belirtilen Erdoğan, bir daha geri dönmedi. Üzerinde eşofmanı ve ayağında kundura ayakkabısı ile ortadan kaybolan Erdoğan için, ailenin tüm aramalarına rağmen ulaşılamadı. Aile kayıp için polise başvuruda bulundu. Bayram Erdoğan’ın kaybolması ile perişan olan aile, Denizlili vatandaşlardan yardım isteyerek görenlerin polise bildirmesi veya 0 538 238 25 72 -0 541 324 95 78 nolu telefonlara ulaşmalarını istedi.
Denizli’de evden bisikletini kilitlemek için aşağıya inen 55 yaşındaki emekli askerden dün öğleden itibaren haber alınamıyor.

Merkezefendi İlçesi, Karaman Mahallesi’nde ikamet eden 55 yaşlarındaki askeriyeden emekli Bayram Erdoğan’dan dün öğle saatlerinden itibaren haber alınamıyor. Evden bisikletini kilitlemek için aşağıya inen ve kalp hastalığı olduğu belirtilen Erdoğan, bir daha geri dönmedi. Üzerinde eşofmanı ve ayağında kundura ayakkabısı ile ortadan kaybolan Erdoğan için, ailenin tüm aramalarına rağmen ulaşılamadı.

Aile kayıp için polise başvuruda bulundu. Bayram Erdoğan’ın kaybolması ile perişan olan aile, Denizlili vatandaşlardan yardım isteyerek görenlerin polise bildirmesi veya 0 538 238 25 72 -0 541 324 95 78 nolu telefonlara ulaşmalarını istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.