Samet Albayrak Denizli Büyükşehir Belediyespor'da

SPOR 14.07.2016 - 12:52, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Samet Albayrak Denizli Büyükşehir Belediyespor'da

denizli haber / denizli 20 haber / Samet Albayrak Denizli Büyükşehir Belediyespor'da

Denizli Büyükşehir Belediyespor tecrübeli hücum oyuncusu 'Samet Albayrak' ile iki yıllık sözleşme imzaladı. Denizli Büyükşehir Belediyespor 2016-2017 sezonuna güçlü girmek için yaptığı yeni transferlere bir yenisini daha ekledi. Futbola Yalovaspor'da başlayan tecrübeli oyuncu ve ilk profesyonel imzayı da yine Yalospor'da attı. Profesyonel birçok kulüpte oynayan Samet Albayrak; Dardanelspor, Adana Demirspor, Göztepe, 1461 Trabzon, Ümraniyespor, Silivrispor ve son olarak Tire 1922 Spor formaları giydi. Samet Albayrak, Denizli Büyükşehir Belediyesporla iki yıllık sözleşmeye imza atarak yeni sezonda top koşturacak. Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada ise; Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan takımımız Denizli Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonu 1.etap kamp çalışmalarına 15 Temmuz 2016 tarihinde Saat 19.00 'da Doğan Seyfi Atlı Stadyumunda yapacağı ilk Antreman ile başlanacağını duyurdu.
denizli haber / denizli 20 haber / Samet Albayrak Denizli Büyükşehir Belediyespor'da

Denizli Büyükşehir Belediyespor tecrübeli hücum oyuncusu 'Samet Albayrak' ile iki yıllık sözleşme imzaladı.

Denizli Büyükşehir Belediyespor 2016-2017 sezonuna güçlü girmek için yaptığı yeni transferlere bir yenisini daha ekledi. Futbola Yalovaspor'da başlayan tecrübeli oyuncu ve ilk profesyonel imzayı da yine Yalospor'da attı. Profesyonel birçok kulüpte oynayan Samet Albayrak; Dardanelspor, Adana Demirspor, Göztepe, 1461 Trabzon, Ümraniyespor, Silivrispor ve son olarak Tire 1922 Spor formaları giydi.

Samet Albayrak, Denizli Büyükşehir Belediyesporla iki yıllık sözleşmeye imza atarak yeni sezonda top koşturacak.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’dan yapılan açıklamada ise; Spor Toto 3. Lig 3. Grup'ta mücadele edecek olan takımımız Denizli Büyükşehir Belediyespor, 2016-2017 sezonu 1.etap kamp çalışmalarına 15 Temmuz 2016 tarihinde Saat 19.00 'da Doğan Seyfi Atlı Stadyumunda yapacağı ilk Antreman ile başlanacağını duyurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.