Öztürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.11.2022 - 15:36, Güncelleme: 25.11.2022 - 15:36
 

Öztürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk vefat etti

Denizlili İşadamı, Öztürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Öztürk, iş yaşamı dışında siyasette de bilinen ve sevilen bir isimdi.

78 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Süleyman Öztürk, bir dönem Belediye Meclis Üyeliği de yapmıştı. Yardımseverliği ile de tanınan Öztürk aynı zamanda PASVAK Yönetim Kurulu kurucu üyesiydi. Öztürk’ün vefatı sonrası birçok iş insanı ve siyasetçi sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajı paylaştı… Süleyman Öztürk bugün öğle namazına müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Öztürk’ün vefat haberini Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayarak duyurdu. Zeybekci “Önceki dönem Denizli Belediye Meclisi üyemiz, güzel abimiz, yol arkadaşımız Süleyman Öztürk'ü kaybettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Cenaze namazı, Cuma'ya müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi (üniversite) camisinde kılınacaktır” paylaşımını yaptı
Denizlili İşadamı, Öztürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Öztürk kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Öztürk, iş yaşamı dışında siyasette de bilinen ve sevilen bir isimdi.

78 yaşında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Süleyman Öztürk, bir dönem Belediye Meclis Üyeliği de yapmıştı. Yardımseverliği ile de tanınan Öztürk aynı zamanda PASVAK Yönetim Kurulu kurucu üyesiydi.

Öztürk’ün vefatı sonrası birçok iş insanı ve siyasetçi sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajı paylaştı…

Süleyman Öztürk bugün öğle namazına müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Külliye Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Öztürk’ün vefat haberini Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci sosyal medya hesabından taziye mesajı yayınlayarak duyurdu.

Zeybekci “Önceki dönem Denizli Belediye Meclisi üyemiz, güzel abimiz, yol arkadaşımız Süleyman Öztürk'ü kaybettik. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Cenaze namazı, Cuma'ya müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi (üniversite) camisinde kılınacaktır” paylaşımını yaptı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.