Tin; "Bitti demeden kimse meydanlardan ayrılmasın"

SİYASET 16.07.2016 - 12:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Tin; "Bitti demeden kimse meydanlardan ayrılmasın"

denizli haber / denizli 20 haber / Tin; "Bitti demeden kimse meydanlardan ayrılmasın"

Denizli Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, darbe girişimind görev alan 500 askeri Çardak’ta teslim aldıklarını söyledi. Tin; “ Denizli Çınar meydanında milli irade nöbeti tutmaya milletimizle birlikte devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız 'her şey bitti evinize dönün' demedi. Milletimiz meydanları bırakmasın” dedi. Tin, ilçeleri durumu hakkında bilgi almak için gittikleri, Çardak ilçesinde, “Bu çapulculara meydanı asla bırakmayacağız. Devletimize ve bayrağımıza sahip çıkacağız. Valimiz, Jandarmamız ile Emniyetimizin girişimleri ve milletimizin direnişiyle Çardak'ta 500 asker teslim alındı” dedi.
denizli haber / denizli 20 haber / Tin; "Bitti demeden kimse meydanlardan ayrılmasın"

Denizli Ak Parti Milletvekili Şahin Tin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, darbe girişimind görev alan 500 askeri Çardak’ta teslim aldıklarını söyledi.

Tin; “ Denizli Çınar meydanında milli irade nöbeti tutmaya milletimizle birlikte devam ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız 'her şey bitti evinize dönün' demedi. Milletimiz meydanları bırakmasın” dedi.

Tin, ilçeleri durumu hakkında bilgi almak için gittikleri, Çardak ilçesinde, “Bu çapulculara meydanı asla bırakmayacağız. Devletimize ve bayrağımıza sahip çıkacağız. Valimiz, Jandarmamız ile Emniyetimizin girişimleri ve milletimizin direnişiyle Çardak'ta 500 asker teslim alındı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.