Denizli'de hemşire eşini bıçakla öldüren zanlı gözaltına alındı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2022 - 12:01, Güncelleme: 18.12.2022 - 13:46
 

Denizli'de hemşire eşini bıçakla öldüren zanlı gözaltına alındı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir şahıs, hemşire eşini 3 çocuğunun yanında defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Bahçelievler Mahallesi 3068 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerine bir apartmanın 4’üncü katında Murat T. ile eşi Hülya T. (35) arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat T., eşi Hülya T.’yi 3 çocuğunun yanında defalarca bıçakladı. Şahıs, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Hülya T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Denizli Devlet Hastanesi’nde hemşire olduğu öğrenilen kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayeti itiraf eden katil zanlısı koca ise gözaltına alındı.
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde bir şahıs, hemşire eşini 3 çocuğunun yanında defalarca bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Bahçelievler Mahallesi 3068 Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gece saatlerine bir apartmanın 4’üncü katında Murat T. ile eşi Hülya T. (35) arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat T., eşi Hülya T.’yi 3 çocuğunun yanında defalarca bıçakladı. Şahıs, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan Hülya T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi.

Denizli Devlet Hastanesi’nde hemşire olduğu öğrenilen kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Cinayeti itiraf eden katil zanlısı koca ise gözaltına alındı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.