Denizli'de 1'i Tuğgeneral 52 Rütbeli Asker Tutuklandı

GÜNDEM 18.07.2016 - 07:40, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli'de 1'i Tuğgeneral 52 Rütbeli Asker Tutuklandı

Denizli'de 1'i Tuğgeneral 52 Rütbeli Asker Tutuklandı / denizli haber / denizli 20 haber

Gözaltına alınan Denizli Garnizon ve 11. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Özbakır ile 51 rütbeli askeri personel tutuklandı.   Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklamalar sürüyor. Denizli'de gözaltına alınan 105 rütbeli askeri personelden 52'si tutuklandı. Darbe girişiminin ardından Denizli'de gözaltına alınan 105 rütbeli askeri personelden 58'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı. KOMANDO TUGAY KOMUTANI VE 51 ASKERİ PERSONEL TUTUKLANDI Adliyeye sevk edilen Denizli Garnizon ve 11. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Özbakır ve subay ve astsubaylardan oluşan 51 askeri personel, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Mahkeme 6 askeri personeli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı. Tutuklanan askeri personel İzmir'e nakledilirken, gözaltındaki diğer askerlerin İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.  
Denizli'de 1'i Tuğgeneral 52 Rütbeli Asker Tutuklandı / denizli haber / denizli 20 haber

Gözaltına alınan Denizli Garnizon ve 11. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Özbakır ile 51 rütbeli askeri personel tutuklandı.

 

Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklamalar sürüyor. Denizli'de gözaltına alınan 105 rütbeli askeri personelden 52'si tutuklandı.

Darbe girişiminin ardından Denizli'de gözaltına alınan 105 rütbeli askeri personelden 58'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

KOMANDO TUGAY KOMUTANI VE 51 ASKERİ PERSONEL TUTUKLANDI

Adliyeye sevk edilen Denizli Garnizon ve 11. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Özbakır ve subay ve astsubaylardan oluşan 51 askeri personel, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Mahkeme 6 askeri personeli ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bıraktı.

Tutuklanan askeri personel İzmir'e nakledilirken, gözaltındaki diğer askerlerin İl Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.