Ankara Adliyesi'nde Gergin Anlar

GÜNDEM 18.07.2016 - 12:22, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Ankara Adliyesi'nde Gergin Anlar

denizli haber / denizli 20 haber / Ankara Adliyesi'nde Gergin Anlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, gözaltına alınan üst rütbeli askerlerin Ankara Adliyesi'ne sevk edildiği esnada iddialara göre bir askerin emniyet güçlerine ateş açtığı belirtildi. Özel Harekat polisleri silahlı bir kişiye müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Adliye önündeki hareketlilik devam ediyor. Özel Harekat polisleri sivil araçları tek tek durdurarak arama yapıyor. Bir araçta durdurulan şahsın yere yatırıldığı görüldü. Polis çevredeki vatandaşları uzaklaştırıyor. Adliye içerisindeki vatandaşlar da dışarıya çıkarılıyor. İlk etapta havaya ateş açan bir askerin olduğu bilgileri gelirken, son anda alınan bilgide polislere ateş ettiği bildirildi. Ateş eden askerin etkisiz hale getirildiği belirtiliyor. Açılan ateş sonucu bir polisin yaralandığı kesin olmayan haberler arasında....
denizli haber / denizli 20 haber / Ankara Adliyesi'nde Gergin Anlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, gözaltına alınan üst rütbeli askerlerin Ankara Adliyesi'ne sevk edildiği esnada iddialara göre bir askerin emniyet güçlerine ateş açtığı belirtildi.

Özel Harekat polisleri silahlı bir kişiye müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Adliye önündeki hareketlilik devam ediyor.

Özel Harekat polisleri sivil araçları tek tek durdurarak arama yapıyor. Bir araçta durdurulan şahsın yere yatırıldığı görüldü.

Polis çevredeki vatandaşları uzaklaştırıyor. Adliye içerisindeki vatandaşlar da dışarıya çıkarılıyor.

İlk etapta havaya ateş açan bir askerin olduğu bilgileri gelirken, son anda alınan bilgide polislere ateş ettiği bildirildi. Ateş eden askerin etkisiz hale getirildiği belirtiliyor. Açılan ateş sonucu bir polisin yaralandığı kesin olmayan haberler arasında....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.