Denizli depremle sallandı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.12.2022 - 00:29, Güncelleme: 30.12.2022 - 08:59
 

Denizli depremle sallandı

Denizli'de merkez üssü Pamukkale'de saat 00.23'de 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi, Denizli'de meydana gelen depremin merkez üssünün Pamukkale ilçesi Ilıganlı Mahallesi olduğunu saat 00.23'de 3.5 şiddetinde derinliğinin ise 6.9 km olduğunu duyurdu.  Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı ise 00.23’de merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irganlı Mahallesi olan 3.6 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan deprem, kent merkezindeki bir çok noktada hissedildi. Şiddetli bir gürültünün duyulduğu depremde, her hangi bir can ve mal kaybının olmadığı belirtildi.
Denizli'de merkez üssü Pamukkale'de saat 00.23'de 3.5 şiddetinde deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi, Denizli'de meydana gelen depremin merkez üssünün Pamukkale ilçesi Ilıganlı Mahallesi olduğunu saat 00.23'de 3.5 şiddetinde derinliğinin ise 6.9 km olduğunu duyurdu. 

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı ise 00.23’de merkez üssü Pamukkale ilçesine bağlı Irganlı Mahallesi olan 3.6 büyüklüğünde orta şiddetli bir deprem meydana geldi. Kısa süreli korku ve paniğe neden olan deprem, kent merkezindeki bir çok noktada hissedildi. Şiddetli bir gürültünün duyulduğu depremde, her hangi bir can ve mal kaybının olmadığı belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.