Meclis'i Bombalayan Pilot PYD'ye Sığındı

GÜNDEM 19.07.2016 - 10:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Meclis'i Bombalayan Pilot PYD'ye Sığındı

denizli haber / denizli 20 haber / Meclis'i Bombalayan Pilot PYD'ye Sığındı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombalayan pilotun PYD'ye sığındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Darbe girişimi soruşturmasında tutuklanan askerlerden birinin ifadesine ulaşıldı. NTV'de yer alan habere göre askerlerden birinin verdiği ifadede "Meclisi bombalayan pilotun bazı askerlerle birlikte terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD bölgesine kaçtığını söylediği" ifade edildi. Aynı askerin, pilotun PYD kontrolündeki bölgeden sonra nereye geçeceğini bilmediğini söylediği iddia edildi. PKK'YA YAKINLIĞI İLE BİLİNEN SİTE DE DOĞRULADI PKK'ya yakınlığı ile bilinen bir internet sitesi de haberi doğruladı. Pilotun PYD bölgesinde olduğunu iddia etti.
denizli haber / denizli 20 haber / Meclis'i Bombalayan Pilot PYD'ye Sığındı

Türkiye Büyük Millet Meclisi'ni bombalayan pilotun PYD'ye sığındığı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Darbe girişimi soruşturmasında tutuklanan askerlerden birinin ifadesine ulaşıldı. NTV'de yer alan habere göre askerlerden birinin verdiği ifadede "Meclisi bombalayan pilotun bazı askerlerle birlikte terör örgütü PKK'nın Suriye kolu PYD bölgesine kaçtığını söylediği" ifade edildi.

Aynı askerin, pilotun PYD kontrolündeki bölgeden sonra nereye geçeceğini bilmediğini söylediği iddia edildi.

PKK'YA YAKINLIĞI İLE BİLİNEN SİTE DE DOĞRULADI

PKK'ya yakınlığı ile bilinen bir internet sitesi de haberi doğruladı. Pilotun PYD bölgesinde olduğunu iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.