Belediye otobüsünün tekeri yerinden koptu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.01.2023 - 12:59, Güncelleme: 16.01.2023 - 12:59
 

Belediye otobüsünün tekeri yerinden koptu

Denizli Gazi Bulvarı’nda seyir halindeki belediye otobüsünün aşırı ısınma nedeniyle patlaması üzerine korku ve paniğe neden oldu. Patlama nedeniyle yerinden sökülen iki teker kaldırıma fırladı. Teker kısmında çıkan yangına otobüs şoförü ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 320 nolu hatta göre yapan körüklü otobüs çınar meydanındaki durağa yaklaştığı sırada sol arka tekeri yerinden fırlayarak kaldırımda durdu. Alev alan teker boşluğundaki yangına önce yangın tüpü ile müdahale edildi. Söndürme esnasında bir vatandaş ceketini alevlerin üzerine atarak müdahalede bulundu. Büyük bir faciadan dönüldü Otobüsün durağa yanaştığı ve yavaş ilerlemesi nedeniyle meydana gelen olay ucuz atlatılırken olası bir durumda süratli şekilde ilerlerken meydana gelme ihtimali göz önüne alındığında büyük bir faciadan dönüldüğünü gözler önüne seriyor.  Meydana gelen olayda bazı vatandaşlar aşağıya inerken bazı vatandaşlar otobüste oturmaya devam etti. Otobüste yolcu olarak bulunan Abdullah Çınar isimli vatandaş, yangın tüpüyle müdahalenin arından ceketini çıkararak otobüsün yanan bölümüne bastırarak yangına müdahale etti. Meydana gelen olayda şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı teker kazasında yolcular kısa süreli şok yaşadı.
Denizli Gazi Bulvarı’nda seyir halindeki belediye otobüsünün aşırı ısınma nedeniyle patlaması üzerine korku ve paniğe neden oldu. Patlama nedeniyle yerinden sökülen iki teker kaldırıma fırladı. Teker kısmında çıkan yangına otobüs şoförü ve çevredeki vatandaşlar müdahale etti.

Denizli Büyükşehir Belediyesine ait 320 nolu hatta göre yapan körüklü otobüs çınar meydanındaki durağa yaklaştığı sırada sol arka tekeri yerinden fırlayarak kaldırımda durdu. Alev alan teker boşluğundaki yangına önce yangın tüpü ile müdahale edildi. Söndürme esnasında bir vatandaş ceketini alevlerin üzerine atarak müdahalede bulundu.

Büyük bir faciadan dönüldü

Otobüsün durağa yanaştığı ve yavaş ilerlemesi nedeniyle meydana gelen olay ucuz atlatılırken olası bir durumda süratli şekilde ilerlerken meydana gelme ihtimali göz önüne alındığında büyük bir faciadan dönüldüğünü gözler önüne seriyor.  Meydana gelen olayda bazı vatandaşlar aşağıya inerken bazı vatandaşlar otobüste oturmaya devam etti. Otobüste yolcu olarak bulunan Abdullah Çınar isimli vatandaş, yangın tüpüyle müdahalenin arından ceketini çıkararak otobüsün yanan bölümüne bastırarak yangına müdahale etti.

Meydana gelen olayda şans eseri herhangi bir yaralanma ve can kaybının yaşanmadığı teker kazasında yolcular kısa süreli şok yaşadı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.