Eski Denizli Valisi Görevden Uzaklaştırıldı

GÜNDEM 19.07.2016 - 12:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Eski Denizli Valisi Görevden Uzaklaştırıldı

denizli haber / denizli 20 haber / Eski Denizli Valisi Görevden Uzaklaştırıldı

Yaşanan darbe girişimi sonrası görevden uzaklaştırılanlar arasında, 1'i il valisi, 29'u merkez valisi olmak üzere 30 vali içerisinde eski Denizli Valisi Abdulkadir Demir’de yer aldı. Darbe girişimin ardından bazı kamu kuruluşlarında açığa alınmalar devam ediyor. Açığa alınan 30 vali arasında eski Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in de olduğu öğrenildi. Vali Demir, 30 Ağustos 2011 ile 21 Eyül 2014 tarihleri arasında 3 yılı aşkın sürede Denizli'de görev yapmıştı. Demir, İç İşleri Bakanlığına verdiği dilekçe ile merkeze alınmış yerine Şükrü Kocatepe Denizli Valisi olarak tayin edilmişti.
denizli haber / denizli 20 haber / Eski Denizli Valisi Görevden Uzaklaştırıldı

Yaşanan darbe girişimi sonrası görevden uzaklaştırılanlar arasında, 1'i il valisi, 29'u merkez valisi olmak üzere 30 vali içerisinde eski Denizli Valisi Abdulkadir Demir’de yer aldı.


Darbe girişimin ardından bazı kamu kuruluşlarında açığa alınmalar devam ediyor. Açığa alınan 30 vali arasında eski Denizli Valisi Abdülkadir Demir'in de olduğu öğrenildi. Vali Demir, 30 Ağustos 2011 ile 21 Eyül 2014 tarihleri arasında 3 yılı aşkın sürede Denizli'de görev yapmıştı.

Demir, İç İşleri Bakanlığına verdiği dilekçe ile merkeze alınmış yerine Şükrü Kocatepe Denizli Valisi olarak tayin edilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.