Denizli ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.02.2023 - 17:45, Güncelleme: 03.02.2023 - 17:59
 

Denizli ilçelerinde kar yağışı etkili oluyor

Denizli’de beklenen kar yağışı Çameli İlçesi’nde yağmaya başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar etkisini göstermeye başladı.

etkisinde olacağı uyarısının ardından sevindirici haber Çameli İlçesi’nden geldi. Hava soğukluğunun eksi (-) 7 dereceyi gördüğü ilçede saat 17.00 itibari ile karla karışık yağmur yağmaya başladı. Yağan kar ile birlikte ilçe beyaza büründü. Vatandaşlar kar yağışına sevinirken, foto ve özçekim yapmayı ihmal etmedi. İlçelerde başlayan kar yağışının kent merkezinde de yüzünü göstermesi bekleniyor.
Denizli’de beklenen kar yağışı Çameli İlçesi’nde yağmaya başladı. Akşam saatlerinde başlayan kar etkisini göstermeye başladı.

etkisinde olacağı uyarısının ardından sevindirici haber Çameli İlçesi’nden geldi. Hava soğukluğunun eksi (-) 7 dereceyi gördüğü ilçede saat 17.00 itibari ile karla karışık yağmur yağmaya başladı. Yağan kar ile birlikte ilçe beyaza büründü.

Vatandaşlar kar yağışına sevinirken, foto ve özçekim yapmayı ihmal etmedi. İlçelerde başlayan kar yağışının kent merkezinde de yüzünü göstermesi bekleniyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.