Denizli’nin o ilçesinde kar kalınlığı 20 santime ulaştı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.02.2023 - 15:12, Güncelleme: 05.02.2023 - 15:27
 

Denizli’nin o ilçesinde kar kalınlığı 20 santime ulaştı

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde iki gündür etkili olan kar yağışı ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. İlçede kar yağışı bugünde devam ediyor.

Denizli’de kış aylarının en etkili ilçelerinden olan Çameli İlçesi’nde iki gündür yağan kar yağışıyla ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken yüksek kesimlerdeki mahallelerinde 50 santimetreyi aştığı belirtildi. İlçede kar yağışını haber alan yakın il ve ilçelerden gelen vatandaşlar olduğu yağan arın tadını çıkarmaya geldikleri belirtildi. Meteorolojinin il genelinde yoğun kar yağışı uyarısı yaptığı Denizli’de, kent merkezine henüz kar düşmezken gündüz eksi (-) 5 dereceyi gören Çameli İlçesi’nde kar yağışının yeniden başladığı ve lapa lapa yağdığı ifade edildi. Muğla’dan Çameli İlçesi’ne oğlu Yaman ile birlikte gelen Seçil Yaman Akgedik; “Karın yağacağını duyunca hemen geldik. Kar yağışı ve Çameli çok güzel, karı çok seviyorum. Dün geceden itibaren karın yağdığını gördük. Burada evimiz var birkaç gün burada kalacağız. Herkes içerdeyken ben yağmur ve karı çok seviyorum hemen kendimizi dışarı attık. Burada kalarak karın keyfini çıkaracağız. Bol bol yürüdük kartopu oynadık. Bu arada sokak hayvanlarını da düşündük mamalar getirdik.” İfadelerini kullandı. İlçede kent merkezinde hava sıcaklığının – 5 derece olduğu yüksek kesimlerde ise – 11 dereceyi gördüğü belirtildi. İlçe meydanındaki termometrenin arıza yaptığı hava sıcaklığını – 1 derece gösterdiği görevlilerin gelerek ayarlama yapması bekleniyor. İlçede bulunan diğer vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşılarken,  kimisi dışarıda gezerek karın keyfini çıkarıyor, kimisi de evinde sıcak sobanın başında ısınmaya çalışıyor.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde iki gündür etkili olan kar yağışı ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. İlçede kar yağışı bugünde devam ediyor.

Denizli’de kış aylarının en etkili ilçelerinden olan Çameli İlçesi’nde iki gündür yağan kar yağışıyla ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreye ulaşırken yüksek kesimlerdeki mahallelerinde 50 santimetreyi aştığı belirtildi. İlçede kar yağışını haber alan yakın il ve ilçelerden gelen vatandaşlar olduğu yağan arın tadını çıkarmaya geldikleri belirtildi.

Meteorolojinin il genelinde yoğun kar yağışı uyarısı yaptığı Denizli’de, kent merkezine henüz kar düşmezken gündüz eksi (-) 5 dereceyi gören Çameli İlçesi’nde kar yağışının yeniden başladığı ve lapa lapa yağdığı ifade edildi.

Muğla’dan Çameli İlçesi’ne oğlu Yaman ile birlikte gelen Seçil Yaman Akgedik; “Karın yağacağını duyunca hemen geldik. Kar yağışı ve Çameli çok güzel, karı çok seviyorum. Dün geceden itibaren karın yağdığını gördük. Burada evimiz var birkaç gün burada kalacağız. Herkes içerdeyken ben yağmur ve karı çok seviyorum hemen kendimizi dışarı attık. Burada kalarak karın keyfini çıkaracağız. Bol bol yürüdük kartopu oynadık. Bu arada sokak hayvanlarını da düşündük mamalar getirdik.” İfadelerini kullandı.

İlçede kent merkezinde hava sıcaklığının – 5 derece olduğu yüksek kesimlerde ise – 11 dereceyi gördüğü belirtildi. İlçe meydanındaki termometrenin arıza yaptığı hava sıcaklığını – 1 derece gösterdiği görevlilerin gelerek ayarlama yapması bekleniyor. İlçede bulunan diğer vatandaşlar kar yağışını sevinçle karşılarken,  kimisi dışarıda gezerek karın keyfini çıkarıyor, kimisi de evinde sıcak sobanın başında ısınmaya çalışıyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.