Tandoğan “Evime Geldim”

SPOR 21.07.2016 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Tandoğan “Evime Geldim”

denizli haber / denizli 20 haber / Tandoğan “Evime Geldim”

Denizlispor’un Sportif Direktörü Ali Tandoğan görevine başladı. 5,5 yıl formasını terlettiğim takımı evim gibi görüyorum diyen Tandoğan “Açıkçası, Evime Geldim” dedi. Tandoğan yaptığı açıklamada, “ 5,5 yıl burada forma giydim. UEFA’da çeyrek final oynamış kadronun içinde yer aldım. Takım kaptanlığı yaptım.  Denizli’yi her zaman gönülden sevdim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Futbol bitti ama işin idari kısmına geçtim. Amacımız Denizlispor’u hak ettiği yerlere çıkarmak olacak” dedi. Denizlispor’daki sıkıntıları çözmek için buradayız ve yeni hocamızı belirledikten sonra eksiklerimizi tamamlayacağız diyen Ali Tandoğan, “ Başkanımızla ve yönetimimizle iyi bir kadro oluşturacağız. Bu takımın bu ligde olması çok garipsenecek bir durum. Çok büyük bir potansiyeli var. Biz bu takımı yıllar önce lige çıkardık 7-8 yıl ligde kaldı. Büyük bir yapılanmaya girip takımımızı lige çıkarmalıyız”  dedi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Tandoğan “Evime Geldim”

Denizlispor’un Sportif Direktörü Ali Tandoğan görevine başladı. 5,5 yıl formasını terlettiğim takımı evim gibi görüyorum diyen Tandoğan “Açıkçası, Evime Geldim” dedi.

Tandoğan yaptığı açıklamada, “ 5,5 yıl burada forma giydim. UEFA’da çeyrek final oynamış kadronun içinde yer aldım. Takım kaptanlığı yaptım.  Denizli’yi her zaman gönülden sevdim. Buraya geldiğim için çok mutluyum. Futbol bitti ama işin idari kısmına geçtim. Amacımız Denizlispor’u hak ettiği yerlere çıkarmak olacak” dedi.

Denizlispor’daki sıkıntıları çözmek için buradayız ve yeni hocamızı belirledikten sonra eksiklerimizi tamamlayacağız diyen Ali Tandoğan, “ Başkanımızla ve yönetimimizle iyi bir kadro oluşturacağız. Bu takımın bu ligde olması çok garipsenecek bir durum. Çok büyük bir potansiyeli var. Biz bu takımı yıllar önce lige çıkardık 7-8 yıl ligde kaldı. Büyük bir yapılanmaya girip takımımızı lige çıkarmalıyız”  dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.