Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.02.2023 - 08:53, Güncelleme: 14.02.2023 - 08:53
 

Kıbrıs gazisi hayatını kaybetti

Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazisi Halil Bulut tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Tekkeköy Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Kıbrıs gazisi Hakkı Bulut, Isparta’da özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Burada yaşama veda eden Halil Bulut’un cenazesi, köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Kıbrıs gazisi Halil Bulut için askeri cenaze töreni yapılırken cenazeye Baklan Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Çivrilli gaziler ve çok sayıda vatandaş ile köy sakinleri katıldı. Cenaze töreni sonrası Kaymakam Onur Alp Bıçakçı vefat eden gazi Halil Akbulut’un tabutuna sarılan bayrağı öperek oğluna teslim etti.
Denizli'nin Çivril ilçesinde yaşayan Kıbrıs gazisi Halil Bulut tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Tekkeköy Mahallesi'nde yaşayan 70 yaşındaki Kıbrıs gazisi Hakkı Bulut, Isparta’da özel bir hastanede tedavi görmeye başladı. Burada yaşama veda eden Halil Bulut’un cenazesi, köyünde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Kıbrıs gazisi Halil Bulut için askeri cenaze töreni yapılırken cenazeye Baklan Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Çivril Belediye Başkanı Niyazi Vural, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen Ali Çolak, İlçe Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Çivrilli gaziler ve çok sayıda vatandaş ile köy sakinleri katıldı. Cenaze töreni sonrası Kaymakam Onur Alp Bıçakçı vefat eden gazi Halil Akbulut’un tabutuna sarılan bayrağı öperek oğluna teslim etti.

Gazi Halil Bulut

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.