Denizli'de 386 depremzede hastanelerde tedavi hizmeti aldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 14.02.2023 - 14:28, Güncelleme: 14.02.2023 - 14:28
 

Denizli'de 386 depremzede hastanelerde tedavi hizmeti aldı

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde yıkıcı hasara neden olan depremler sonrası Denizli'ye gelen 386 misafir depremzede il genelindeki tüm hastanelerde sağlık hizmeti verildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelerek 10 kentte yıkıcı hasara neden olan asrın felaketinde arama-kurtarma ile enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan depremzedeleri ağırlayan iller arasında yer alan Denizli’de 386 depremzede il ve ilçelerde bulunan kamu ve özel hastanelerde sağlık hizmeti aldı. Konuyla ilgili son verileri paylaşan Denizli Valiliği yaptığı açıklamada, "06. Şubat 2023 tarihi itibarıyla Pamukkale Üniversitesi, il merkezi ile ilçelerde bulunan devlet hastaneleri ve özel hastaneler vasıtasıyla toplam 386 depremzede vatandaşımıza sağlık hizmeti verilmiştir. An itibariyle depremzede vatandaşlarımızın 28’i tedavi edilmiş olup 12’sinin tedavisi devam etmektedir. 346 afetzede vatandaşımız ise tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmiştir " ifadelerini kullandı.
Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde yıkıcı hasara neden olan depremler sonrası Denizli'ye gelen 386 misafir depremzede il genelindeki tüm hastanelerde sağlık hizmeti verildi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelerek 10 kentte yıkıcı hasara neden olan asrın felaketinde arama-kurtarma ile enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor. Bölgede bulunan depremzedeleri ağırlayan iller arasında yer alan Denizli’de 386 depremzede il ve ilçelerde bulunan kamu ve özel hastanelerde sağlık hizmeti aldı.

Konuyla ilgili son verileri paylaşan Denizli Valiliği yaptığı açıklamada, "06. Şubat 2023 tarihi itibarıyla Pamukkale Üniversitesi, il merkezi ile ilçelerde bulunan devlet hastaneleri ve özel hastaneler vasıtasıyla toplam 386 depremzede vatandaşımıza sağlık hizmeti verilmiştir. An itibariyle depremzede vatandaşlarımızın 28’i tedavi edilmiş olup 12’sinin tedavisi devam etmektedir. 346 afetzede vatandaşımız ise tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu edilmiştir " ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.