İstiklal Caddesinde Kaza

ASAYİŞ 21.07.2016 - 12:18, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

İstiklal Caddesinde Kaza

denizli haber / denizli 20 haber / İstiklal Caddesinde Kaza

Denizli İstikalal Caddesi’nde dikkatsizlik sonucu dün yaşanan trafik kazasına bir hat minibüsü ve iki otomobil karıştı. Kaza anında minibüste bulunan yolcular düştü. Edinilen bilgiye göre, dün İstiklal Caddesi’nde önündeki otomobil ile hat minibüsü aynı yönde ilerlerken, öndeki otomobilin sola doğru ani dönüşünü fark edemeyen minibüs arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil karşı yönden gelen diğer otomobile çarpınca ortalık karıştı. Kaza esnasında minibüs içersinde bulunan yolcular düştü ve çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı. Minibüs içerisindeki yolcular öndeki otomobil sürücüne tepki gösterdiler. Kısa süreli tartışmanın ardından olay yerine ambulans, trafik ve sivil ekipler sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği hafif yaralılardan bazıları kontrol amaçlı hastaneye götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
denizli haber / denizli 20 haber / İstiklal Caddesinde Kaza

Denizli İstikalal Caddesi’nde dikkatsizlik sonucu dün yaşanan trafik kazasına bir hat minibüsü ve iki otomobil karıştı. Kaza anında minibüste bulunan yolcular düştü.

Edinilen bilgiye göre, dün İstiklal Caddesi’nde önündeki otomobil ile hat minibüsü aynı yönde ilerlerken, öndeki otomobilin sola doğru ani dönüşünü fark edemeyen minibüs arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile otomobil karşı yönden gelen diğer otomobile çarpınca ortalık karıştı. Kaza esnasında minibüs içersinde bulunan yolcular düştü ve çeşitli yerlerinden hafif şekilde yaralandı.

Minibüs içerisindeki yolcular öndeki otomobil sürücüne tepki gösterdiler. Kısa süreli tartışmanın ardından olay yerine ambulans, trafik ve sivil ekipler sevk edildi. Sağlık ekiplerinin müdahale ettiği hafif yaralılardan bazıları kontrol amaçlı hastaneye götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.