Zeybekci ve Tin'den Taziye Ziyareti

GÜNDEM 22.07.2016 - 09:02, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Zeybekci ve Tin'den Taziye Ziyareti

denizli haber / denizli 20 haber / Zeybekci ve Tin'den Taziye Ziyareti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı’na geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulundu. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonucunda Darbecilerin en ağır saldırısını yaptığı Ankara Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı tam anlamıyla savaş alanına dönmüştü. Bu saldırılarda 42 kişi şehit oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gölbaşı’nda şehit edilen Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın cenazesine birlikte katıldı. Zeybekci ve Tin katıldıkları cenaze namazı sonrası, Şehit Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundular. Şehidin ailesine başsağlığı diledikten sonra, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Milletvekili Şahin Tin, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek yapılan saldırılardan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, şehitler için başsağlığı diledi.
denizli haber / denizli 20 haber / Zeybekci ve Tin'den Taziye Ziyareti

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı’na geçmiş olsun ve taziye ziyaretinde bulundu.

15 Temmuz FETÖ darbe girişimi sonucunda Darbecilerin en ağır saldırısını yaptığı Ankara Gölbaşı'nda yer alan Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı tam anlamıyla savaş alanına dönmüştü. Bu saldırılarda 42 kişi şehit oldu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Ak Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Gölbaşı’nda şehit edilen Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın cenazesine birlikte katıldı.

Zeybekci ve Tin katıldıkları cenaze namazı sonrası, Şehit Özel Harekat Daire Başkan Yardımcısı Emniyet Müdürü Meriç Alemdar'ın ailesine taziye ziyaretinde bulunarak başsağlığı dileklerinde bulundular.

Şehidin ailesine başsağlığı diledikten sonra, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Milletvekili Şahin Tin, Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Harekat Daire Başkanlığı'na giderek yapılan saldırılardan dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, şehitler için başsağlığı diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.