Denizli İyi Parti Aday Adaylarını Belirledi

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 26.03.2023 - 13:36, Güncelleme: 26.03.2023 - 13:36
 

Denizli İyi Parti Aday Adaylarını Belirledi

14 Mayıs 2023 seçimlerinde aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından, İyi Parti Denizli aday adayları listesi de belli oldu. İl Başkanı Tunçtürk, İYİ Parti aday adayları listesini açıkladı.

Seçim tarihinin belli olmasının ardından partilerde aday adayı olma çalışmaları da başladı. Açıklanan adaylık başvuru süresi, yoğunluk nedeni ile uzatılmasının ardından 24 Mart 2023 Cuma günü sona erdi. Başvurular tamamlanarak, aday adaylığı listeleri belli oldu. İYİ Parti’de de aday adayları başvuruları tamamlanarak isimler netleşti.  Süreç için değerlendirme yapan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk ’’ Öncelikle 14 Mayıs 2023’te yapacağımız seçimin Türk Milleti için güneşli, huzur dolu, adaletin ve hukukun üstünlüğünün uygulanacağı yarınlar getirmesini temenni ederim. Bu seçim, gelecekte kendimizi yönetme biçimini belirleme ve tek adam rejimine son verme seçimidir. Öncelikle bunu herkes bu şekilde bilmeli ve bu doğrultuda hareket etmelidir. İYİ Parti olarak aday adaylığı belirleme sürecinden çok memnunuz, Çok yeni bir parti olmamıza rağmen gösterilen ilgi takdire şayandır. Başvuruda bulunan aday adaylarımıza başarılar dilerim. İnanıyorum ki bütün adaylarımız, Vatanımız, Milletimiz ve Devletimiz için tüm gayretlerini ortaya koyarak gereken görevleri üstlenip, bu karanlık dönemleri aydınlığa çıkaracaklardır. Özellikle son dönemlerde art arda yaşadığımız ve bizleri üzüntüye boğan, devleti yönetememe, kurumları itibarsızlaştırma ve zor zamanda vatandaşının yanında olamama durumlarını bu seçimde, seçilerek meclise göndereceğimiz vekillerimizin Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde ortadan kaldırılacağına inancım tamdır. Tamamlanan aday adaylığına başvuru süreci sonrasında 27 aday adayı ile İYİ Parti listesini oluşturacaktır. Bu zor dönemde göreve talip olan, seçim süreci boyunca omuz omuza çalışarak Millet İttifakının tek adam rejimine son vereceğine inanarak, aday adaylarımıza başarılar dilerim’’ ifadelerine yer verdi. İYİ Parti’ye başvuruda Bulunan Aday Adaylarının Listesi AYŞE KAN BEKTAŞ İBİŞ                     EMİNE SAĞLIK               GÜLNUR OYMAK          HASAN AKGÜN İBRAHİM ŞENEL            İLYAS ÇÖLGEÇEN          KADİR TATIK                   KAMİL UÇARCI              KEREM KARALP             MEHMET ALİ UZAKGİDER               MERAL KOCAMAN       MUSTAFA ÇOBANOĞLU MUSTAFA SEZER           MUSTAFA KEMAL ÇOKAKOĞLU  NAZLI YAŞATÜRK          NEBİ ÇUBUKCU             NECMETTİN KARABACAKOĞLU   NURAY ÖZDEMİR         RAZİYE AKIŞIK                SAMİ ÖZTÜRK                ŞEBNEM BABABALIM YAĞCI         TEMEL BAŞBUĞ             UĞUR ÇİZMECİOĞLU                        ÜMİT BAHTİYAR            VEYSEL KARAÇOR         YASİN ÖZTÜRK              
14 Mayıs 2023 seçimlerinde aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından, İyi Parti Denizli aday adayları listesi de belli oldu. İl Başkanı Tunçtürk, İYİ Parti aday adayları listesini açıkladı.

Seçim tarihinin belli olmasının ardından partilerde aday adayı olma çalışmaları da başladı. Açıklanan adaylık başvuru süresi, yoğunluk nedeni ile uzatılmasının ardından 24 Mart 2023 Cuma günü sona erdi. Başvurular tamamlanarak, aday adaylığı listeleri belli oldu.

İYİ Parti’de de aday adayları başvuruları tamamlanarak isimler netleşti.  Süreç için değerlendirme yapan Denizli İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk ’’ Öncelikle 14 Mayıs 2023’te yapacağımız seçimin Türk Milleti için güneşli, huzur dolu, adaletin ve hukukun üstünlüğünün uygulanacağı yarınlar getirmesini temenni ederim. Bu seçim, gelecekte kendimizi yönetme biçimini belirleme ve tek adam rejimine son verme seçimidir. Öncelikle bunu herkes bu şekilde bilmeli ve bu doğrultuda hareket etmelidir.

İYİ Parti olarak aday adaylığı belirleme sürecinden çok memnunuz, Çok yeni bir parti olmamıza rağmen gösterilen ilgi takdire şayandır. Başvuruda bulunan aday adaylarımıza başarılar dilerim. İnanıyorum ki bütün adaylarımız, Vatanımız, Milletimiz ve Devletimiz için tüm gayretlerini ortaya koyarak gereken görevleri üstlenip, bu karanlık dönemleri aydınlığa çıkaracaklardır. Özellikle son dönemlerde art arda yaşadığımız ve bizleri üzüntüye boğan, devleti yönetememe, kurumları itibarsızlaştırma ve zor zamanda vatandaşının yanında olamama durumlarını bu seçimde, seçilerek meclise göndereceğimiz vekillerimizin Genel Başkanımız Meral Akşener’in önderliğinde ortadan kaldırılacağına inancım tamdır.

Tamamlanan aday adaylığına başvuru süreci sonrasında 27 aday adayı ile İYİ Parti listesini oluşturacaktır. Bu zor dönemde göreve talip olan, seçim süreci boyunca omuz omuza çalışarak Millet İttifakının tek adam rejimine son vereceğine inanarak, aday adaylarımıza başarılar dilerim’’ ifadelerine yer verdi.

İYİ Parti’ye başvuruda Bulunan Aday Adaylarının Listesi

AYŞE KAN

BEKTAŞ İBİŞ                    

EMİNE SAĞLIK              

GÜLNUR OYMAK         

HASAN AKGÜN

İBRAHİM ŞENEL           

İLYAS ÇÖLGEÇEN         

KADİR TATIK                  

KAMİL UÇARCI             

KEREM KARALP            

MEHMET ALİ UZAKGİDER              

MERAL KOCAMAN      

MUSTAFA ÇOBANOĞLU

MUSTAFA SEZER          

MUSTAFA KEMAL ÇOKAKOĞLU 

NAZLI YAŞATÜRK         

NEBİ ÇUBUKCU            

NECMETTİN KARABACAKOĞLU  

NURAY ÖZDEMİR        

RAZİYE AKIŞIK               

SAMİ ÖZTÜRK               

ŞEBNEM BABABALIM YAĞCI        

TEMEL BAŞBUĞ            

UĞUR ÇİZMECİOĞLU                       

ÜMİT BAHTİYAR           

VEYSEL KARAÇOR        

YASİN ÖZTÜRK              

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.