Turhan; Bir Ordunun En Önemli Lojistiği Maneviyatıdır

GÜNDEM 25.07.2016 - 12:20, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Turhan; Bir Ordunun En Önemli Lojistiği Maneviyatıdır

denizli haber / denizli 20 haber / Turhan; Bir Ordunun En Önemli Lojistiği Maneviyatıdır

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Türk Silahlı Kuvvetleri, Subay alırken “inançlı olanları” elememesi gerektiğine dikkat çekti.   Evlatlarımız ne mezunu olursa olsun Askeri liselere alınabilmeli. Tertemiz bir maziye sahip olan “imam Hatipliler” Askeri okullara bugün giremiyor. Bu yanlıştan derhal vazgeçilmelidir. İmam Hatip okullarından mezun olan evlatlarımızın okullara girebilmesi, kahraman ordumuza güç katacağı gibi, din ve inançlarımızı kullanan aşırı uçların gelişimini engelleyecektir” dedi.   Turhan, “inanç hakkı, temel insan hak ve özgürlüklerinin olmazsa olmazıdır. Ve hayatın her alanında bir haktır. Bir ordunun en önemli lojistiği maneviyatıdır.” diye konuştu.  
denizli haber / denizli 20 haber / Turhan; Bir Ordunun En Önemli Lojistiği Maneviyatıdır

Anadolu Gençlik Derneği Genel Başkanı Salih Turhan, Türk Silahlı Kuvvetleri, Subay alırken “inançlı olanları” elememesi gerektiğine dikkat çekti.

 

Evlatlarımız ne mezunu olursa olsun Askeri liselere alınabilmeli. Tertemiz bir maziye sahip olan “imam Hatipliler” Askeri okullara bugün giremiyor. Bu yanlıştan derhal vazgeçilmelidir. İmam Hatip okullarından mezun olan evlatlarımızın okullara girebilmesi, kahraman ordumuza güç katacağı gibi, din ve inançlarımızı kullanan aşırı uçların gelişimini engelleyecektir” dedi.

 

Turhan, “inanç hakkı, temel insan hak ve özgürlüklerinin olmazsa olmazıdır. Ve hayatın her alanında bir haktır. Bir ordunun en önemli lojistiği maneviyatıdır.” diye konuştu.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.