Kayıp Aynur ve Hava Nur’dan sevindirici haber

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 05.04.2023 - 12:24, Güncelleme: 05.04.2023 - 12:24
 

Kayıp Aynur ve Hava Nur’dan sevindirici haber

Denizli’de kayıp olarak aranan 17 yaşındaki lise öğrencisi iki kız arkadaştan sevindirici haber geldi. Aynur ve Hava Nur Denizli’de bulundu.

Denizli’de,  İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3’üncü sınıf öğrencileri Aynur Çolak (17) ve Hava Nur Karabağ (17) önceki gün öğle saatlerinden sonra ortadan kayboldu. Akşam eve gelmeyen iki kız arkadaş için telaşa kapılan aileler her yerde onları aradı.  Yapılan aramalar sonunda netice alamayan aileler güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulundu. Denizli basınında da geniş yer alan kayıp genç kızlar, Aynur ve Hava Nur için arama çalışması başlatan ekipler bugün iki genç kıza ulaştı. Aynur Çolak’ın annesine ulaşan haber merkezimiz, iki gündür perişan olan annenin sevinç anını paylaştı. Kızlarının ve arkadaşının bulunduğunu söyleyen anne, “Çok şükür kızlarımız bulundu. Şuan Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeyiz. İşlemleri bittikten sonra teslim alacağız” dedi.
Denizli’de kayıp olarak aranan 17 yaşındaki lise öğrencisi iki kız arkadaştan sevindirici haber geldi. Aynur ve Hava Nur Denizli’de bulundu.

Denizli’de,  İş Adamları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 3’üncü sınıf öğrencileri Aynur Çolak (17) ve Hava Nur Karabağ (17) önceki gün öğle saatlerinden sonra ortadan kayboldu.

Akşam eve gelmeyen iki kız arkadaş için telaşa kapılan aileler her yerde onları aradı.  Yapılan aramalar sonunda netice alamayan aileler güvenlik güçlerine kayıp başvurusunda bulundu. Denizli basınında da geniş yer alan kayıp genç kızlar, Aynur ve Hava Nur için arama çalışması başlatan ekipler bugün iki genç kıza ulaştı.

Aynur Çolak’ın annesine ulaşan haber merkezimiz, iki gündür perişan olan annenin sevinç anını paylaştı. Kızlarının ve arkadaşının bulunduğunu söyleyen anne, “Çok şükür kızlarımız bulundu. Şuan Çocuk Şube Müdürlüğü’ndeyiz. İşlemleri bittikten sonra teslim alacağız” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.