Denizlispor’da yeni teknik heyet takımın başına geçti

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.04.2023 - 17:20, Güncelleme: 11.04.2023 - 17:20
 

Denizlispor’da yeni teknik heyet takımın başına geçti

Spor Toto 1. Lig’de hafta sonu sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk eden olan A. Denizlispor, yeni teknik heyet ile ilk hazırlığını yaptı.

A. Denizlispor, Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında sahasında konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Takımla başında ilk kez antrenmana çıkan Teknik Direktör Bülent Ertuğrul’un yeni ekibi ise yardımcı antrenör İbrahim Çelik, antrenörler Kürşat Taş ve Alkan Kandemir, kaleci antrenörü Okan Kayhan, analist Ayhan Öztunç ile atletik performans antrenörü Yasin Karacan isimlerinden oluştu.
Spor Toto 1. Lig’de hafta sonu sahasında Ankara Keçiörengücü’nü konuk eden olan A. Denizlispor, yeni teknik heyet ile ilk hazırlığını yaptı.

A. Denizlispor, Spor Toto 1. Ligin 34. haftasında sahasında konuk edeceği Ankara Keçiörengücü maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Bülent Ertuğrul nezaretinde Haluk Ulusoy Tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı.

Takımla başında ilk kez antrenmana çıkan Teknik Direktör Bülent Ertuğrul’un yeni ekibi ise yardımcı antrenör İbrahim Çelik, antrenörler Kürşat Taş ve Alkan Kandemir, kaleci antrenörü Okan Kayhan, analist Ayhan Öztunç ile atletik performans antrenörü Yasin Karacan isimlerinden oluştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.