İki İlçeye Hükmedecek

DENİZLİ 26.07.2016 - 09:28, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

İki İlçeye Hükmedecek

denizli haber / denizli 20 haber / İki İlçeye Hükmedecek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Denizli'de başlayan operasyonlar kapsamında Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru tutuklandı. Tutuklanmasının ardından yerine vekaleten Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü bakacak. Kanlı darbe girişiminin ardından gerçekleşen operasyonlar kapsamında, Denizli'de devlet kademelerinde tasfiyeler ve tutuklamalar yaşandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen operasyonlar kapsamında tutuklanan isimlerden biride Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru oldu. Gerçekleşen tutuklamanın ardından Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü vekaleten Pamukkale Kaymakamlığına da bakmaya başladı. Beyru'nun yerine yeni bir kaymakam atanana kadar Görücü'nün vekaleten Pamukkale Kaymakamlığınada bakacağı resmi web sitesinde duyuruldu.  
denizli haber / denizli 20 haber / İki İlçeye Hükmedecek

15 Temmuz darbe girişiminin ardından Denizli'de başlayan operasyonlar kapsamında Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru tutuklandı. Tutuklanmasının ardından yerine vekaleten Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü bakacak.


Kanlı darbe girişiminin ardından gerçekleşen operasyonlar kapsamında, Denizli'de devlet kademelerinde tasfiyeler ve tutuklamalar yaşandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen operasyonlar kapsamında tutuklanan isimlerden biride Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru oldu. Gerçekleşen tutuklamanın ardından Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü vekaleten Pamukkale Kaymakamlığına da bakmaya başladı. Beyru'nun yerine yeni bir kaymakam atanana kadar Görücü'nün vekaleten Pamukkale Kaymakamlığınada bakacağı resmi web sitesinde duyuruldu.


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.