Çivril'de 5 Kişi Görevden Alındı

DENİZLİ 26.07.2016 - 11:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Çivril'de 5 Kişi Görevden Alındı

denizli haber / denizli 20 haber / Çivril'de 5 Kişi Görevden Alındı

Denizli’de 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Çivril’de başlatılan soruşturmalar kapsamında kamu da görev yapan 5 kişinin daha açığa alındığı belirtildi.   15 Temmuz darbe girişiminden sonra 27 öğretmenin açığa alınması, bir komiserin tutuklanması ve ifadesi alınan bir hakimin aranmasının ardından Çivril’de görev yapan beş kamu çalışanı hakkında daha açığa alınma kararı alındığı ifade edildi. Edinilen bilgiye göre Çivril Huzurevi, Milli Emlak müdürlüğü, Tapu ve Kadastro müdürlüğü ile Çivril Belediyesinde görev yapan beş kamu çalışanı hakkında FETÖ soruşturması kapsamında soruşturma başlatıldı. Hakkında soruşturma başlatılan memurların bazılarının açığa alındığı diğerlerinin adli işlemlerinin devam ettiği belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Çivril'de 5 Kişi Görevden Alındı

Denizli’de 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Çivril’de başlatılan soruşturmalar kapsamında kamu da görev yapan 5 kişinin daha açığa alındığı belirtildi.
 

15 Temmuz darbe girişiminden sonra 27 öğretmenin açığa alınması, bir komiserin tutuklanması ve ifadesi alınan bir hakimin aranmasının ardından Çivril’de görev yapan beş kamu çalışanı hakkında daha açığa alınma kararı alındığı ifade edildi. Edinilen bilgiye göre Çivril Huzurevi, Milli Emlak müdürlüğü, Tapu ve Kadastro müdürlüğü ile Çivril Belediyesinde görev yapan beş kamu çalışanı hakkında FETÖ soruşturması kapsamında soruşturma başlatıldı. Hakkında soruşturma başlatılan memurların bazılarının açığa alındığı diğerlerinin adli işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.