Vali Altıparmak Ziyaretçilerini Ağırladı

DENİZLİ 26.07.2016 - 18:05, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Vali Altıparmak Ziyaretçilerini Ağırladı

denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak Ziyaretçilerini Ağırladı

Denizli Valiliğine atanan Dr. Ahmet Altıparmak'a nezaket ziyaretleri devam ediyor. Altıparmak, bugün nezaket ziyaretinde bulunan basın ve dernekleri makamında kabul  etti. Pamukkale Tv Yönetimi Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti   Pamukkale TV ve ART Televizyonu yönetimi Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.   Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, uydu üzerinde ulusal yayın yapan Pamukkale TV ve yerel ART Televizyonunun Yönetim Kurulu Başkanı Emin Barıner, televizyon kanallarının Genel Yayın Yönetmeni Adem Erdağı, Program Yapımcıları Sedat Kaya ve Ahmet deda, Muhabir Fatma Yığın ve Kameraman Ümit Memiş katıldı.   Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Emin Barıner, Pamukkale TV ve ART TV olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Sayın Valimizi bilgilendirdi.   Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak da ziyaretlerinden dolayı Emin Barıner ve beraberindeki yöneticilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.    Horoz Medya Yönetimi Sayın Valimizi Ziyaret Etti   Horoz Gazetesi yönetimi Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti.   Ziyarete; İmtiyaz Sahibi Ahmet Aklam ve kardeşi Hacer Aklam ile Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Sözeri katıldı. Ahmet Aklam, ziyarette Sayın Valimize görevinin hayırlı olmasını dileyerek Horoz Medya olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.   Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ziyaretlerinden dolayı Ahmet Aklam ve kardeşi Hacer Aklam ile Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Sözeri’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.    Muhtarlar’dan Sayın Valimize Ziyaret   Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Yönetimi Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’a nezaket ziyaretinde bulundular.   Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Sabahattin Çolak, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Kuloğlu, Ali Kartal, Nazım Hançer, Ali Kuş ve Aynur Dindar katıldı.   Başkan Sabahattin Çolak, Sayın Valimize görevinin hayırlı olmasını dileyerek, dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.   Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çolak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.    96 İhl Mezunlarından Sayın Valimize Ziyaret   96 İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları Platform Başkanı Hüseyin Fidan ve beraberindeki platform üyeleri Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ı Makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler. 
denizli haber / denizli 20 haber / Vali Altıparmak Ziyaretçilerini Ağırladı

Denizli Valiliğine atanan Dr. Ahmet Altıparmak'a nezaket ziyaretleri devam ediyor. Altıparmak, bugün nezaket ziyaretinde bulunan basın ve dernekleri makamında kabul  etti.

Pamukkale Tv Yönetimi Vali Altıparmak’ı Ziyaret Etti

 

Pamukkale TV ve ART Televizyonu yönetimi Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

 

Valilik makamında gerçekleşen ziyarete, uydu üzerinde ulusal yayın yapan Pamukkale TV ve yerel ART Televizyonunun Yönetim Kurulu Başkanı Emin Barıner, televizyon kanallarının Genel Yayın Yönetmeni Adem Erdağı, Program Yapımcıları Sedat Kaya ve Ahmet deda, Muhabir Fatma Yığın ve Kameraman Ümit Memiş katıldı.

 

Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’a görevinin hayırlı olmasını dileyen Yönetim Kurulu Başkanı Emin Barıner, Pamukkale TV ve ART TV olarak yaptıkları çalışmalar hakkında Sayın Valimizi bilgilendirdi.

 

Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak da ziyaretlerinden dolayı Emin Barıner ve beraberindeki yöneticilere teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Horoz Medya Yönetimi Sayın Valimizi Ziyaret Etti

 

Horoz Gazetesi yönetimi Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyarete; İmtiyaz Sahibi Ahmet Aklam ve kardeşi Hacer Aklam ile Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Sözeri katıldı. Ahmet Aklam, ziyarette Sayın Valimize görevinin hayırlı olmasını dileyerek Horoz Medya olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ziyaretlerinden dolayı Ahmet Aklam ve kardeşi Hacer Aklam ile Genel Yayın Yönetmeni Kadriye Sözeri’ye teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. 

 

Muhtarlar’dan Sayın Valimize Ziyaret

 

Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şubesi Yönetimi Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’a nezaket ziyaretinde bulundular.

 

Valilik Makamında gerçekleşen ziyarete Türkiye Muhtarlar Derneği Denizli Şube Başkanı Sabahattin Çolak, Yönetim Kurulu Üyeleri Adnan Kuloğlu, Ali Kartal, Nazım Hançer, Ali Kuş ve Aynur Dindar katıldı.

 

Başkan Sabahattin Çolak, Sayın Valimize görevinin hayırlı olmasını dileyerek, dernek olarak yaptıkları çalışmaları anlattı.

 

Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Çolak ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti. 

 

96 İhl Mezunlarından Sayın Valimize Ziyaret

 

96 İmam Hatip Lisesi (İHL) Mezunları Platform Başkanı Hüseyin Fidan ve beraberindeki platform üyeleri Valimiz Dr. Ahmet Altıparmak’ı Makamında ziyaret ederek görevinin hayırlı olmasını dilediler. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.