Denizlispor’da temsili imza töreninde taraftar coştu

SPOR 27.07.2016 - 08:16, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizlispor’da temsili imza töreninde taraftar coştu

Denizlispor’da temsili imza töreninde taraftar coştu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor, transfer ettiği 12 oyuncuya Denizli Atatürk Stadı’nda toplu olarak temsili imza attırdı. Denizlililere ve taraftarlara açık olan imza şölenine yaklaşık 700 kişi katıldı.   Denizlispor temsili imza töreninde taraftar coştu, havai fişek gösterisi yapıldı. Taraftar coşku seli içinde futbolcuları bağrına bastı.   Sunuculuğunu Asbaşkan Taner Atilla’nın yaptığı imza şöleninde tüm yönetim kurulu da hazır bulundu.   Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, yıllar sonra ilk kez böyle bir coşkuyla karşılaştığını söyledi. Daha sonra Zeki Ayvaz, Ömer Alp Kulga, Taha Can Velioğlu, Kerem Can Akyüz, Burak Altıparmak, Alfred Sankoh, Berkan Afşarlı, İsmail Güven, Ziya Alkurt, Leandro Kappel, Andre Mortiz ve Yasin Ozan olmak üzere 12 yeni transfer sırasıyla temsili imza attı. Yeni transfer Peroviç imza törenine katılamadı. Sportif direktör Ali Tandoğan ve yabancı futbolcular olmak üzere tüm oyunculara taraftar sevgi gösterisinde bulundu, tezahürat yaptı. Havai fişek gösterisi yapıldı. İmza törenine Veli Acar ve mevcut oyuncular katılmadı. Asbaşkan Taner Atilla, 4-5 transfer daha yapacaklarını kaydetti. Cem Tosun’un gönderildiği, kaleci Necati ve Yüksel Şişman’dan da haber beklendiği belirtildi.       Hacı Selamoğlu
Denizlispor’da temsili imza töreninde taraftar coştu / denizli haber / denizli 20 haber

Denizlispor, transfer ettiği 12 oyuncuya Denizli Atatürk Stadı’nda toplu olarak temsili imza attırdı. Denizlililere ve taraftarlara açık olan imza şölenine yaklaşık 700 kişi katıldı.

 

Denizlispor temsili imza töreninde taraftar coştu, havai fişek gösterisi yapıldı. Taraftar coşku seli içinde futbolcuları bağrına bastı.

 

Sunuculuğunu Asbaşkan Taner Atilla’nın yaptığı imza şöleninde tüm yönetim kurulu da hazır bulundu.

 

Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, yıllar sonra ilk kez böyle bir coşkuyla karşılaştığını söyledi. Daha sonra Zeki Ayvaz, Ömer Alp Kulga, Taha Can Velioğlu, Kerem Can Akyüz, Burak Altıparmak, Alfred Sankoh, Berkan Afşarlı, İsmail Güven, Ziya Alkurt, Leandro Kappel, Andre Mortiz ve Yasin Ozan olmak üzere 12 yeni transfer sırasıyla temsili imza attı.

Yeni transfer Peroviç imza törenine katılamadı. Sportif direktör Ali Tandoğan ve yabancı futbolcular olmak üzere tüm oyunculara taraftar sevgi gösterisinde bulundu, tezahürat yaptı. Havai fişek gösterisi yapıldı. İmza törenine Veli Acar ve mevcut oyuncular katılmadı. Asbaşkan Taner Atilla, 4-5 transfer daha yapacaklarını kaydetti. Cem Tosun’un gönderildiği, kaleci Necati ve Yüksel Şişman’dan da haber beklendiği belirtildi.

 

 

 

Hacı Selamoğlu

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.