Denizli’de büyük heyelan!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.05.2023 - 13:21, Güncelleme: 06.05.2023 - 13:31
 

Denizli’de büyük heyelan!

Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen büyük çapta heyelan vatandaşlarda endişeye sebep oldu.

Olay, Acıpayam İlçesi, Darıveren Mahallesi’nde ormanlık alanda meydana geldi. H.O. isimli vatandaş ve beraberindeki arkadaşları birlikte kuzugöbeği toplamak için gittikleri ormanlık alanda büyük bir heyelanla karşılaştı. Ormanlık alanda oluşan büyük çapta heyelanda, ağaçların yerinden söküldüğü ve büyük toprak parçasının koparak aşağıya doğru aktığı görülüyor. Heyelananın yağışlar sonrası mı oluştuğu yoksa kendiliğinden mi oluştuğu bilinmezken vatandaşlarda endişeye sebep oldu. Heyelanın görüntüsünü telefonun kamerasına kaydeden H.O. isimli vatandaş heyelanın büyüklüğünü, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremine atıfta bulunarak; “Burası ne Antep nede Maraş, burası Denizli, Acıpayam, Darıveren Kasabası, burada büyük bir yer hareketlenmesi gerçekleşmiş, bu şekilde koca bir dağ kayıp gitmiş aşağıya” ifadelerini kullandı. Meydana gelen büyük heyelan nedeniyle vatandaşlar endişe duyarken, yetkililerden konu hakkında açıklama bekledikleri belirtildi. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!
Denizli Acıpayam ilçesinde meydana gelen büyük çapta heyelan vatandaşlarda endişeye sebep oldu.

Olay, Acıpayam İlçesi, Darıveren Mahallesi’nde ormanlık alanda meydana geldi. H.O. isimli vatandaş ve beraberindeki arkadaşları birlikte kuzugöbeği toplamak için gittikleri ormanlık alanda büyük bir heyelanla karşılaştı.

Ormanlık alanda oluşan büyük çapta heyelanda, ağaçların yerinden söküldüğü ve büyük toprak parçasının koparak aşağıya doğru aktığı görülüyor. Heyelananın yağışlar sonrası mı oluştuğu yoksa kendiliğinden mi oluştuğu bilinmezken vatandaşlarda endişeye sebep oldu.

Heyelanın görüntüsünü telefonun kamerasına kaydeden H.O. isimli vatandaş heyelanın büyüklüğünü, 6 Şubat’ta meydana gelen Kahramanmaraş depremine atıfta bulunarak; “Burası ne Antep nede Maraş, burası Denizli, Acıpayam, Darıveren Kasabası, burada büyük bir yer hareketlenmesi gerçekleşmiş, bu şekilde koca bir dağ kayıp gitmiş aşağıya” ifadelerini kullandı.

Meydana gelen büyük heyelan nedeniyle vatandaşlar endişe duyarken, yetkililerden konu hakkında açıklama bekledikleri belirtildi.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.