20 bin liralık altın ve para çaldı

ASAYİŞ 27.07.2016 - 17:15, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

20 bin liralık altın ve para çaldı

denizli haber / denizli 20 haber / 20 bin liralık altın ve para çaldı

Denizli'nin Çal ilçesinde girdiği evden 20 bin tl değerinde ziynet eşyası ve para çalan hırsız kayıplara karıştı.   Denizli'nin Çal İlçesi Yeşilyurt mahallesinde pazar günü bir eve giren hırsız yaklaşık 20 bin lira değerinde altın bilezik ve nakit para alarak kayıplara karıştığı belirtildi.   Evlerine hırsız girdiğini ve soyulduklarını anlayan ev sahipleri durumu polise haber verdi. Evi soyulan mağdurların ifadeleri üzerine tatbikat başlatan emniyet güçleri, yapılan parmak izi tespiti ve kamera kayıtlarından yola çıkarak hırsızın yakalanması için çalışmalar başlattı. Çal İlçesinde daha önce meydana gelen hırsızlık olaylarını kısa sürede açığa çıkararak suçlulara ulaşan emniyet güçlerinin bu olayda da kısa zamanda sonuca ulaşacakları belirtildi
denizli haber / denizli 20 haber / 20 bin liralık altın ve para çaldı

Denizli'nin Çal ilçesinde girdiği evden 20 bin tl değerinde ziynet eşyası ve para çalan hırsız kayıplara karıştı.

 

Denizli'nin Çal İlçesi Yeşilyurt mahallesinde pazar günü bir eve giren hırsız yaklaşık 20 bin lira değerinde altın bilezik ve nakit para alarak kayıplara karıştığı belirtildi.

 

Evlerine hırsız girdiğini ve soyulduklarını anlayan ev sahipleri durumu polise haber verdi. Evi soyulan mağdurların ifadeleri üzerine tatbikat başlatan emniyet güçleri, yapılan parmak izi tespiti ve kamera kayıtlarından yola çıkarak hırsızın yakalanması için çalışmalar başlattı.

Çal İlçesinde daha önce meydana gelen hırsızlık olaylarını kısa sürede açığa çıkararak suçlulara ulaşan emniyet güçlerinin bu olayda da kısa zamanda sonuca ulaşacakları belirtildi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.