Mithat Helvacı hayatını kaybett

YAŞAM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.05.2023 - 12:12, Güncelleme: 13.05.2023 - 12:12
 

Mithat Helvacı hayatını kaybett

Denizli’de tatlı sektörünün öncülerinden olan ve Hacı Şerif firmasının duayenlerinden Mithat helvacı hayatını kaybetti.

Denizli’nin tatlı sektörünün öncüsü olan ve sınırları Denizli’yi aşan Hacı Şerif firmasının kurucu ortaklarından olan 78 yaşındaki Mithat Helvacı hayatını kaybetti. Edinilen bilgiye göre KOAH hastalığı nedeniyle 4-5 aydır özel bir hastanede tedavi gören Helvacı’dan üzücü haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede aniden fenalaşan ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Helvacı bu sabah yaşama gözlerini yumdu. Mithat Helvacı’nın ölüm haberi başta ailesi, akrabaları ve sevenlerini yasa boğdu. Mithat Helvacı’nın cenazesi bugün Ulu Camii’de kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlık’ta aile kabristanında toprağa verileceği öğrenildi.  
Denizli’de tatlı sektörünün öncülerinden olan ve Hacı Şerif firmasının duayenlerinden Mithat helvacı hayatını kaybetti.

Denizli’nin tatlı sektörünün öncüsü olan ve sınırları Denizli’yi aşan Hacı Şerif firmasının kurucu ortaklarından olan 78 yaşındaki Mithat Helvacı hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre KOAH hastalığı nedeniyle 4-5 aydır özel bir hastanede tedavi gören Helvacı’dan üzücü haber geldi. Tedavi gördüğü hastanede aniden fenalaşan ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayan Helvacı bu sabah yaşama gözlerini yumdu. Mithat Helvacı’nın ölüm haberi başta ailesi, akrabaları ve sevenlerini yasa boğdu.

Mithat Helvacı’nın cenazesi bugün Ulu Camii’de kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlık’ta aile kabristanında toprağa verileceği öğrenildi.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.